Gal Gadot și numeroase alte vedete sunt protagoniștii unui video care îți va face ziua mult mai frumoasă

Actrița Gal Gadot a publicat pe o rețea de socializare un video alături de alte vedete care stau în carantină, clip care cu siguranță te va binedispune.

Gal Gadot și numeroase alte vedete sunt protagoniștii unui video care îți va face ziua mult mai frumoasă

În cazul în care aveai nevoie să îți îmbunătățești starea de spirit în această perioadă, ar trebui să vizionezi acest video cu actrița Gal Gadot, dar și cu alte celebrități cunoscute de la Hollywood. În urma pandemiei de coronavirus, Gal Gadot a decis să își invite câțiva dintre prietenii ei, printre care Sia, Jimmy Fallon, Eddie Benjamin, Natalie Portman, Cara Delevingne, Mark Ruffalo și Norah Jones să cânte piesa „Imagine” a regretatului John Lennon.

„Hei, prieteni. Ziua 6 de carantină. Trebuie să vă spun că în aceste zile m-am simțit inspirată. Acest virus a afectat întreaga lumea – nu contează cine ești sau de unde, suntem cu toții împreună. Am văzut acest video cu un bărbat din Italia care cânta la trompetă de la balconul său celorlalte persoane care stăteau în casă. El cânta piesa „Imagine” și era atât de puternic și special și iată ce a ieșit”, a spus în video actrița. Gal este cea care începe să cânte primele versuri, și anume „Imagine there’s no heaven”, urmată de actrița Kristin Wiig.

„Suntem cu toții împreună și vom trece peste asta. Cântați alături de noi. Toată dragostea mea și a prietenilor mei dragi merge către voi”, a scris Gal Gadot pe Instagram, transmițând astfel fanilor gândurile ei bune și compasiune.


Citește și:
Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari mai multor organizații pe fondul pandemiei de COVID-19

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people