Fotografie rară cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Isabella Cruise a postat zilele trecute un selfie pe Instagram, lucru foarte rar pentru fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman.

Fotografie rară cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Un selfie rar cu Isabella Cruise a apărut zilele acestea pe Instagram – fiica adoptivă a fostului cuplu Tom Cruise & Nicole Kidman a postat o fotografie cu ea în care apare purtând o căciulă neagră și haine groase de iarnă.

Atenția tuturor a fost captată de accesoriul pe care îl poartă Isabella Cruise, în vârstă de 28 de ani, mai exact un piercing în nas.

Tom Cruise și Nicole Kidman au divorțat în 2001 și au împreună doi copii, pe care i-au adoptat în timpul căsniciei lor, Isabella, în vârstă de 28 de ani, și Connor, cu 2 ani mai mic. Fiica celebrului cuplu postează mai mult din creațiile sale pe contul de Instagram, rareori fotografii personale.

Ca dovadă, recentul selfie vine la o distanță de aproape 6 luni față de o altă fotografie din septembrie, în care artista le arăta urmăritorilor săi faptul că își schimbase culoarea părului, alegând câteva șuvițe albastre.

După divorțul din 2001, cei doi copii, Isabella și Connor, s-au distanțat de mama lor, în timp ce au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom Cruise. Actrița a declarat că devotamentul lor față de Biserica Scientologică a jucat un rol în relația pe care o are cu cei doi copii.

Dintotdeauna, Isabella a dus o viață liniștită departe de ochii presei – singurele titluri în care i-a apărut numele au fost în 2015, când artista s-a căsătorit cu Max Parker, sau în 2018 când și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte BKC (o abreviere a numelui său întreg, Bella Kidman Cruise).

Tom Cruise și Nicole Kidman au respectat mereu intimitatea copiilor lor. În iulie 2018, o sursă apropiată declara pentru People că actorul „își iubește toți copiii. Și fiecare dintre ei are dreptul la propria poveste.”

Întrebată despre relația cu copiii săi mai mari de către Hollywood Foreign Press Association în noiembrie acum 2 ani, Kidman a răspuns de asemenea că „e foarte rezervată în acest sens”, potrivit publicației Who Magazine din Australia.

„Trebuie să-mi protejez toate aceste relații. Sunt 150% convinsă că mi-aș da și viața pentru copiii mei pentru că pur și simplu ăsta e rolul meu”, a mai precizat actrița, demonstrând astfel că singurul motiv pentru care nu și-a expus viața privată a fost pentru a se asigura că familia ei rămâne în siguranță.

În prezent, Nicole Kidman formează un cuplu cu Keith Urban. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au împreună două fetițe, Sunday Rose și Faith Margaret.

Citește și:
Eve, fiica lui Steve Jobs, și-a făcut debutul ca model

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people