Fotografie RARĂ cu Celine Dion alături de René-Charles, fiul ei în vârstă de 20 de ani

René-Charles, fiul lui Celine Dion, a împlinit recent 20 de ani, iar artista i-a transmis un mesaj emoționant.

Fotografie RARĂ cu Celine Dion alături de René-Charles, fiul ei în vârstă de 20 de ani

René-Charles, fiul lui Celine Dion, a împlinit recent 20 de ani. Pentru a marca momentul, mama sa i-a transmis un mesaj emoționant pe care l-a făcut public pe contul său de Instagram. Alături de declarația specială, artista a postat și o fotografie în care o putem vedea alături de fiul său cel mare. Amândoi poartă costume negre, iar Celine îl mângâie pe obraz pe René-Charles.

 „În urmă cu 20 de ani am avut privilegiul să aud cuvântul mamă pentru prima dată. Visul meu s-a împlinit, iar tu ne-ai schimbat viețile pentru totdeauna. E greu de crezut că au trecut deja două decenii. Porți culoarea cerului în ochii tăi și același albastru este culoarea dragostei noastre. Mergi în lume și bucură-te de viață și adu-ți aminte mereu să crezi în tine, fiindcă eu am încredere în tine. Adu-ți aminte că tatăl tău te veghează și te ghidează întotdeauna. Te iubim foarte mult. La mulți ani, RC!”, a scris Celine Dion.

Celine Dion și René Angélil au fost căsătoriți timp de 22 de ani, cei doi făcând pasul cel mare în 1994. Artista l-a cunoscut pe René când avea doar 12 ani, iar el 38 de ani. Celine are trei copii din căsătoria cu René – gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 11 ani, și René-Charles, în vârstă de 20 ani. René a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999 și s-a stins din viață în ianuarie 2016.

René-Charles Angélil împărtășește pasiunea mamei sale pentru muzică, acesta postând adesea pe contul său de Instagram clipuri video în care interpretează diverse melodii.

Iar Celine Dion îi susține pasiunea, declarând în nenumărate rânduri că este extrem de mândră de fiul său.

„Sunt atât de mândră de fiul meu. Iubirea mea pentru el este atât de puternică și mă emoționează profund că una dintre pasiunile sale este și una de-a mea.”, a scris Celine Dion pe contul său de Instagram.

Citește și:
Celine Dion, fotografie inedită alături de cei trei băieți ai săi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people