Fostul Principe Nicolae, detalii despre botezul fiului său. Când va avea loc evenimentul

Fostul Principe Nicolae a anunțat când și unde va avea loc botezul fiului său, Mihai.

Fostul Principe Nicolae, detalii despre botezul fiului său. Când va avea loc evenimentul

Fostul Principe Nicolae a devenit tată pentru a doua oară în această primăvară. Soția acestuia, Alina, l-a adus pe lume pe Mihai pe data de 15 aprilie, fiind singurul strănepot al regretatului Rege Mihai I. Familia se pregătește acum de botez, iarfostul Principe Nicolaea oferit mai multe detalii despre data și locul unde se va ține evenimentul.

Fostul Principe Nicolae și soția sa organizează botezul fiului lor

Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al fostului Principe Nicolae. Potrivit acestuia, botezul fiului său și al Alinei Binder va avea loc pe 18 iunie, iar nume mari din țara noastră, dar și din străinătate sunt așteptate la evenimentul organizat în cinstea lui Mihai. Cuplul a ales ca lăcaşul sfânt în care va fi săvârşită taina botezului să fie Catedrala Încoronării din Alba Iulia, iar slujba va începe la ora 11:00.

„Alături de soția mea, Alina Maria de Roumanie ne bucurăm să anunțam săvărșirea Tainei Sfântului Botez fiului nostru, Mihai”, a transmis fostul Principe Nicolae pe Facebook.

sursa: Facebook

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, s-au căsătorit în anul 2018, într-un eveniment care a urmat tradițiile regale, și a avut loc la Sinaia. Nicolae, fiul Principesei Elena, și iubita lui s-au căsătorit civil în Anglia, iar nunta a fost organizată pe 30 septembrie 2018 la Sinaia, precedată de o ceremonie religioasă la Biserica Sfântul Ilie din localitate.

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder au devenit părinți pentru prima dată pe 7 noiembrie 2020. Fiica lor,Maria-Alexandra, a fost botezată pe 23 ianuarie 2021, la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș, într-o ceremonie discretă, la care au luat parte doar câteva persoane apropiate.

Citește și:
Rita Ora și iubitul ei, Taika Waititi, s-au logodit? „Nu ar putea fi mai fericiți de atât'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people