Fosta bonă a familiei Kardashian face dezvăluiri despre celebrele staruri

Să lucrezi pentru o personalitate precum Kris Jenner și pentru întreaga familie Kardashian – Jenner nu poate fi tocmai ușor.

Fosta bonă a familiei Kardashian face dezvăluiri despre celebrele staruri

Acest lucru este confirmat de Pam Behan, cea care i-a avut în grijă timp de 5 ani pe cei 4 copii ai familiei Kardashian: Kourtney, Kim, Khloé și Rob.

Pam Behan, bona copiilor Kardashian, a dezvăluit că perioada în care a avut grijă de cei patru a fost una foarte stresantă.

Îmi place de Kris și o respect din foarte multe motive', a spus Behan. „Nu este ușor să lucrezi pentru ea pentru că este un șef exigent și o perfecționistă'.

Tot ce trebuia bona să facă era să aibă grijă de Kim, Khloe, Kourtney și Rob, să îi ducă la școală și să îi ia la finalul orelor, dar și multe alte activități foarte variate.

Copiii vedetei aveau foarte multe actvități încă de mici, iar bona nu a putut ține mereu pasul cu programul încărcat al copiilor, drept pentru care au mai existat mici certuri între Kris Jenner și Beham.

Aveam o listă de activități zilnice pe care trebuia să le fac cu copiii și nu era tocmai ușor să te lupți cu traficul din Los Angeles. Copiii aveau multe activități de făcut și nu reușeam mereu să le fac la timp pe toate. Au fost câteva momente în care am fost certată pentru că nu am respectat programul', a povestit aceasta într-o emisiune TV.

În ciuda micilor neînţelegeri, Behan a continuat să lucreze cu aceeaşi pasiune pentru familia Kardashian. La început mă supăram când eram certată, dar Kris spunea mereu cu voce tare ce gândea. Nu a fost ușor să lucrez pentru ea, dar cu toate acestea, mi-a plăcut acest job.'

Citește și:
Fanii lui Kylie Jenner vor să o ajute să devină miliardară și organizează o strângere de fonduri

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people