A fost dezvăluită data nunții lui Kit Harington cu Rose Leslie

Dacă ești o fană a serialului fenomen Game of Thrones, probabil știi deja că două dintre personajele noastre preferate, Jon Snow (Kit Harington) și Ygritte (Rose Leslie) se vor căsători.

A fost dezvăluită data nunții lui Kit Harington cu Rose Leslie

Potrivit BBC, Kit Harington și Rose Leslie se vor căsători curând, data fiind deja stabilită.

„Data de 23 iunie a fost programată la oficiul de înregistrări din Aberdeenshire. Tatăl actriței, consilierul Seb Leslie, deține un castel în circumscripția sa din West Garioch”, a declarat o sursă pentru BBC.

Kit Harington și Rose Leslie s-au întâlnit pentru prima dată în 2012, când filmau Game of Thrones. Cei doi au fost un cuplu chiar în serial, Jon Snow, personajul lui Kit, îndrăgostindu-se de Ygritte, însă povestea lor nu a avut un final fericit.

Cei doi actori au anunțat într-un mod tradițional (anunț în ziar) că s-au logodit toamna trecută: „Domnul K.C. Harington și Domnișoara R. E. Leslie. Logodna este anunțată între Kit, fiul mai mic al lui David și Deborah Harington de Worchestershire, și Rose, fiica mijlocie a lui Sebastian și Candy Leslie de Aberdeenshire”, scria în acel anunț.

De-a lungul timpului cei doi au încercat să aibă o relație departe de ochii presei, însă Kit a povestit într-un interviu pentru L’Uomo Vogue cum s-a îndrăgostit de Rose Leslie pe platourile de filmare: „Pentru că țara este frumoasă, pentru că Luminile Nordului sunt magice și pentru că acolo m-am îndrăgostit. Dacă ești deja atras de cineva și acea persoană reprezintă partenerul tău din serial, este foarte ușor să te îndrăgostești.”

Ei bine, abia așteptăm să vedem imagini de la nunta celor doi. Oare vor alege o tematică Game of Thrones?

Citește și:
Invitațiile de nuntă ale lui Kit Harington și Rose Leslie sunt cu tematică… „Game of Thrones'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people