Florian Munteanu, boxerul român care face senzație în Creed II, a dus steagul României pe covorul roșu

Miercurea aceasta a avut loc premiera europeană a filmului Creed II la BFI Imax în Londra, unde a participat și boxerul român Florian Munteanu, care interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago în film.

Florian Munteanu, boxerul român care face senzație în Creed II, a dus steagul României pe covorul roșu

Florian „Big Nasty” Munteanu a fost fotografiat alături de colegii săi, Tessa Thompson, Michael B. Jordan și Sylvester Stallone. Românul și-a exprimat mândria față de țară ținând strâns steagul României pe covorul roșu, în fața fotografilor.

Boxerul a fost surprins alături de Tessa Thompson, care a purtat o rochie verde-smarald, accesorizând-o minimal, cu cercei și inele cu diamante.

Filmul urmărește povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan) în confruntarea cu Viktor Drago, fiul celui care i-a omorât tatăl. Florian Munteanu a anunțat că va face parte din distribuția filmului Creed II în luna ianuarie a acestui an, scriind pe contul personal de Facebook „Sunt foarte fericit și recunoscător să anunț că voi interpreta rolul fiului lui Ivan Drago în Creed II. Totul este posibil dacă crezi în tine și muncești mult”.

Sylvester Stalone l-a felicitat pe român scriind într-o postare „Felicitări lui Florian „Big Nasty” Munteanu pentru rolul său ca fiul lui IVAN DRAGO! 1,95 m și 111 kg de talent”. Michael B. Jordan i-a adresat, de asemenea, un mesaj lui Florian, exprimându-și admirația față de evoluția lui. „Când joci pentru prima dată într-un film vrei doar să asculți cu atenție, să asimilezi cât de mult poți și să fii tu însuți în fața camerei. Flo a făcut toate acele lucruri foarte bine. A jucat cu atât de multă emoție rolul lui Viktor Drago și sunt foarte mândru de el”.

https://www.instagram.com/p/Bqaei1Pg8F6/

Citește și:
Portret: Voica Oltean – O Tânără Speranță' a filmului românesc

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people