Fiica lui Steve Jobs este noul star de pe Instagram

Eve, fiica lui Steve Jobs, a devenit vedeta pe Instagram si acest lucru este pe deplin justificat.

Fiica lui Steve Jobs este noul star de pe Instagram

Vacante exotice, iubitul, prieteni, pasiunea pentru cai – iata cum am putea caracteriza in cateva cuvinte contul de Instagram la Evei Jobs, fiica lui Steve Jobs.

Blue skies and ugg slippers 🌟

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

La 19 ani, fiica lui Steve Jobs din relatia avuta cu Laurene Powell a atras foarte mult atentia celor care isi petrec timpul pe aceasta retea de socializare si are aproape 40.000. de followers.

So lucky to have this special guy 🌟🌟 #tinytoonsemilly

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

Admirand imaginile pe care Eve Jobs le posteaza pe Instagram, nu putem decat sa observam ca adolescenta este un mare fan al echitatiei, dar si faptul ca fotografiile postate din vacantele pe care le petrece impreuna cu grupul de prieteni au strans un numar spectaculos de aprecieri.

I think the sea lions were cuter than us 🌊🐯😈

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) onCe nu am vazut insa, si poate parea curios – nicio imaginie cu celebrul ei tata si niciuna in care sa apara vreun produs Apple, nici macar un Iphone.

Reppin 🇺🇸 while in 🇬🇷

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) onFiica lui Steve Jobs calca insa pe urmele parintilor sai, ea find studenta la Stanford, in Silicon Valley, universitate aflata la mica distanta de Apple.
Eve Jobs se poate lauda cu rezultate excelente la universitate si, la fel ca intreaga sa familie, se indreapta spre o cariera de succes.

Fratele ei mai mare, Reed, in varsta de 29 de ani, studiaza medicina, specializandu-se pe tratamentul cancerului. Este lesne de inteles de ce Reed a ales acest domeniu daca tinem cont de faptul ca Steve Jobs a decedat in urma cu sase ani de cancer la pancreas. Celalata fiica a lui Steve Jobs, Erin, in varsta de 25 de ani, este studenta la arhitectura.

Citeste si:
Scrisorile de dragoste ale lui Barack Obama catre o fosta iubita te vor emotiona

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people