Fiica actriței Uma Thurman este model și impresionează la New York Fashion Week

Poate nu știai, dar actrița Uma Thurman are o fiica de 19 ani pe nume Maya Thurman-Hawke (da, tatăl tinerei este fostul soț al actriței, Ethan Hawke),

Fiica actriței Uma Thurman este model și impresionează la New York Fashion Week

Maya Thurman-Hawke a moștenit frumusețea părinților ei, dar și pasiunea pentru modă a Umei Thurman.

Recent, Maya Thurman-Hawke a asistat din primul rând la prezentarea colecției de toamnă-iarnă Tom Ford, eveniment din cadrul New York Fashion Week, purtând – bineînțeles – un costum Tom Ford.

Maya Thurman-Hawke cochetează de ceva timp cu moda, prima ei apariție ca model fiind în 2016, când a fost imaginea campaniei AllSaints. Cu toate aceastea, prezența ei la evenimentul Tom Ford vine ca o confirmare a faptul că vom mai auzi cu siguranță numele ei și o vom mai vedea și la alte prezentări din cadrul Fashion Week. Și, cine știe, poate în curând și pe catwalk.

Uma Thurman și Ethan Hawke mai au și un băiat, Levon Roan Thurman-Hawke, în vârstă de 16 ani, care a fost anul trecut prezent alături de mama lui pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes.

Uma Thurman mai are și o fiică, Luna Thurman-Busson, în vârstă de doar 5 ani, al cărui tată este omul de afaceri francez Arpad Busson.

Citește și:
Cum le învață Angelina Jolie pe fiicele ei să îi ajute pe cei din jur

Foto: Arhiva Revistei ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people