Fetița lui Augustin Viziru, imagine adorabilă care a făcut valuri pe Internet

O imagine cu fetița lui Augustin Viziru a făcut furori pe rețelele sociale, după ce tatăl ei a arătat-o pe micuță într-o ipostază plină de candoarea și inocența vârstei.

Fetița lui Augustin Viziru, imagine adorabilă care a făcut valuri pe Internet

Fetița lui Augustin Viziru, imortalizată chiar de tatăl ei într-o imagine care a fost postată de acesta pe contul său de Instagram, a făcut senzație printre fanii vedetei. Fotografiată în pat, între perne, Maria, în vârstă de ceva mai mult de un an, într-un body cu buline, este imaginea perfectă a inocenței copilăriei, privind către cameră cu ochi uriași, albaștri – sau cel puțin asta par să fi crezut fanii vedetei, care au inundat fotografia cu aprecieri, comentarii și urări de bine.

De altfel, fetița lui Augustin Viziru pare că are acest efect, sau chiar mai mare, și asupra tatălui său. Acesta a vorbit în mai multe rânduri despre emoțiile pe care i le prilejuiește faptul că este părinte. „Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea. Și familia mea. Mă bucur de momentul ăsta din tot sufletul”, declara acesta în seara semifinalei Ferma, emisiune la care a participat în două rânduri.

„Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a mai spus Augustin Viziru.

Acum, imaginea cu fetița lui Augustin Viziru a adunat mii de aprecieri pe rețelele de socializare, ca mai toate imaginile în care câștigătorul emisiunii Ferma arată detalii ale vieții sale de familie.

Citește și:
Adela Popescu a născut! Vedeta și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people