Femeia care a agresat-o fizic pe Cristina Joia a fost arestată pentru 30 de zile

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile și a recunoscut că nu a spus adevărul în privința primelor declarații făcute.

Femeia care a agresat-o fizic pe Cristina Joia a fost arestată pentru 30 de zile

Agresoarea Cristinei Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia în vârstă de 34 de ani a fost pusă sub acuzația de lovire și alte violențe.

Decizia a venit la scurtă vreme după ce agresoarea, Ștefania Andrei, a fost reținută luni seară pentru 24 de ore la Secția 14 din Capitală. Ulterior, a recunoscut că nu a spus adevărul în primele declarații pe care le-a făcut, și anume că a reacționat atât de violent deoarece Cristina Joia i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină. Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. Nu am lovit-o pur și simplu atât de puternic. I-am dat un brânci într-adevăr”, le-a răspuns agresoarea reporterilor prezenți în momentul în care a fost adusă la audieri.

Agresoarea a recunoscut în fața magistraților că designerul din emisiunea „Visuri la cheie” doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atenționa că a parcat în loc nepermis, informează Pro TV.

Cristina Joia, unul dintre designerii de interior din cadrul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost atacată sâmbătă după-amiază într-un magazin din capitală, din Calea Șerban Vodă, Sector 4. Cristina a fost agresată de o femeie, după ce i-a atras atenția că blocase cu mașina o trecere de pietoni și parcarea magazinului. Cristina Joia a depus și plângere penală împotriva agresoarei.

Cristina Joia a făcut noi declarații luni, cât încă se mai afla în spital. „Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, a declarat ea pentru Click!.

De asemenea, Cristina a vorbit despre incidentul violent prin care a trecut, mărturisind că în momentul în care s-a produs agresiunea, nimeni din magazin nu a reacționat. „M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică lovitura, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu a avea nicio reacție, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja. O singură fetiță s-a aplecat să îmi dea un șervețel pentru că sângeram. Casiera continua să pună produse, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mai spus ea pentru Pro TV.

Citește și:
Marziyeh Ebrahimi și drumul de la victimă la luptătoare

Foto: Pagina de Facebook Cristina Joia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people