Fanii sunt convinși că bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va primi numele Prințesei Diana

Fanii familiei regale sunt convinși că Meghan Markle și Prințul Harry vor avea o fetiță, iar numele acesteia va onora amintirea Prințesei Diana.

Fanii sunt convinși că bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va primi numele Prințesei Diana

Meghan Markle va deveni mamă luna aceasta, și, deși nimeni nu știe dacă Ducele și Ducesa de Sussex vor avea o fată sau un băiat, fanii au pus pariuri la casele speciale încă de la anunțarea sarcinii, în octombrie.

Potrivit celor mai recente sondaje la casele de pariuri, fanii sunt convinși că Meghan Markle va avea o fată și va fi numită Diana, în amintirea mamei Prințului Harry.

Diana a fost o alegere populară încă de la început, cei care pun pariuri alegând de regulă nume tradiționale precum Charles, Elisabeta, Edward, William, Arthur, James, Victoria sau Henry. Cu toate acestea, unele zvonuri indicau că Ducesa de Sussex va avea un băiat, însă această teorie nu a mai fost sprijinită pe parcursul ultimelor luni.

Acum, la doar câteva săptămâni până la nașterea bebelușului, Diana este cel mai popular nume, potrivit Express. O altă alegere populară este Victoria, de la Regina Victoria, iar pe primele locuri mai apar și nume precum Alice, Isabella, Alexandra, Elisabeta și Grace, însă cota lor este mai mică.

Fanii nu sunt singurii care pun pariuri. Prințul Charles a glumit pe seama acestui lucru în cadrul călătoriei recente în Australia și Noua Zeelandă: „Rămâne între noi, însă cred că numele Kylie și Shane vor ajunge printre numele favorite. Dar, doamnelor și domnilor, nu m-aș gândi la Edna sau Les”.

Trebuie amintit faptul că amintirea Prințesei Diana a fost onorată deja de Prințul William și Kate Middleton, care au ales pentru Prințesa Charlotte și numele Elisabeta Diana.

Vom afla dacă fanii au avut dreptate într-o lună sau chiar mai puțin.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry și-au dorit independența, însă răspunsul Reginei le-a dat planurile peste cap

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people