Meghan Markle și Prințul Harry și-au dorit independența, însă răspunsul Reginei le-a dat planurile peste cap

Meghan Markle și Prințul Harry aveau planuri mari cu privire la viitorul lor în familia regală, însă se pare că Regina nu a fost de acord cu ideile lor.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au dorit independența, însă răspunsul Reginei le-a dat planurile peste cap

Meghan Markle și Prințul Harry și-au dorit un cabinet independent de cel al familiei regale, însă atât Regina, cât și Prințul Charles s-au opus, apelând la dreptul de veto. Și, cum ei sunt cei care finanțează tot ceea ce ține de programele și inițiativele familiei regale, se pare că decizia lor este una finală.

„Și-au dorit ca gospodăria lor să fie complet independentă de Palatul Buckingham, însă li s-a spus nu. Există o structură instituțională care nu permite acest gen de independență. Se asigură astfel că este mai bine ca Ducii de Sussex să fie sub jurisdicția Palatului Buckingham, pentru ca ei să nu poată acționa numai după cum își doresc”, a declarat o sursă pentru Sunday Times. Aceeași sursă a precizat că Meghan și Harry și-ar fi dorit să creeze „brand-ul Sussex” care să fie implicat în acțiuni caritabile și umanitare.

Aceste informații vin la numai câteva zile după ce familia regală a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle își vor forma propria echipă în această primăvară. Această schimbare este sprijinită atât de Regină, cât și de Prințul de Wales, tatăl lui Harry. Până acum, Meghan și Prințul Harry făceau parte din Kensington Palace alături de Kate și Prințul William.

„Regina este de acord să se creeze o nouă gospodărie a familiei regale pentru Ducele și Ducesa de Sussex, în urma căsătoriei din luna mai a anului trecut. Gospodăria, care va fi creată cu sprijinul Reginei și a Prințului de Wales, va fi înființată în această primăvară.

Ducele de Sussex are în prezent propriul birou privat, oferindu-i susținere și Ducesei de la logodna Înălțimilor Lor Regale în noiembrie 2017. Această schimbare pregătită cu mult timp înainte va asigura sprijinul permanent al activitităților Ducelui și Ducesei, aceștia formându-și propria familie și având o nouă locuință oficială la Frogmore Cottage.

Regina a oferit permisiunea ca biroul Ducelui și Ducesei de Sussex să fie la Palatul Buckingham. Înălțimile Lor Regale vor angaja noi persoane, acestea devenind parte din echipa de comunicare de la Palatul Buckingham, urmând să respecte indicațiile Secretarului de Comunicare al Reginei, Donal McCabe. Palatul Kensington va sprijini în continuare Înălțimile Lor Regale, până când noua echipă este formată”, a transmis biroul de presă al Reginei.

Noua echipă nu a fost încă anunțată, însă Omid Scobie, reporter regal, a anunțat pe Twitter că Sara Latham, cea care a făcut parte din echipa lui Hilary Clinton în timpul campaniei din 2016, va conduce departamentul de comunicare al Ducilor de Sussex și îi va raporta direct secretarului Reginei pentru Comunicații, Donal McCabe.

Citește și:
Ce crede, cu adevărat, Prințul Charles despre Kate Middleton și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people