Familia regretatului Steve Irwin, la un pas de o nouă tragedie. Fiul lui, în pericol de a fi atacat de un crocodil

Fiul lui Steve Irwin a fost urmărit și aproape atacat de un crocodil de peste trei metri. Totul s-a petrecut la finalul sezonului emisiunii sale "Crikey! It’s the Irwins.”

Familia regretatului Steve Irwin, la un pas de o nouă tragedie. Fiul lui, în pericol de a fi atacat de un crocodil

Robert Irwin, fiul lui Steve Irwin, regretatului vânător de crocodili, și-a văzut abilitățile puse la încercare după ce a fost urmărit de un crocodil în timp ce filma. Tânărul în vârstă de 18 ani încheia finalul sezonului al seriei sale, „Crikey! It’s the Irwins”, la Grădina Zoologică din Australia.

Din păcate, finalul sezonului a fost marcat de un eveniment dramatic. Robert Irwin a fost urmărit de un crocodil de peste 3 metri. Reptila de apă sărată leucistic, pigmentată ușor, pe nume Casper, a început să facă numeroase lovituri asupra lui Irwin.

Fiul lui Steve Irwin, la un pas să fie atacat de crocodil

Irwin a precizat într-un videoclip de trei minute publicat pe Instagramul său că îl hrănește pe Casper pentru prima dată în noul habitat al crocodilului. Reptila s-a repezit spre Robert, evitând bucățile de carne care îi erau pregătite. Tânărul a fost forțat să fugă și a strigat „Securitatea, securitatea, securitatea” către restul distribuției și echipei care filmau scena înfricoșătoare. Casper cântărește 350 de kilograme și are peste 3,6 metri.

„Cu siguranță am păstrat ce e mai bun pentru sfârșit, inclusiv unul dintre cele mai intense hrăniri de crocodili pe care le-am făcut! Prioritizează comportamentul natural cu crocoșii noștri. Dacă iese din apă dând lovituri mari, înseamnă că va fi pregătit pentru spectacolul Crocoseum”, a spus vedeta de reality.

Tatăl lui Robert, Steve, l-a salvat pe Casper în anul 2002. Irwin a menționat în videoclip că reptila „are un comportament atât de sălbatic și, de când tata l-a luat pe Casper, a avut acel instinct. Habar n-am cum va reacționa, și, sincer, este destul de terifiant.

„Dar siguranța pentru noi este, de asemenea, crucială și cu siguranță trebuie să știi când să o sunați. Și cu un croc atât de puternic și rapid ca Casper, nu am avut de ales decât să chemăm securitatea.”, a mai spus Robert Irwin.

Steve Irwin a murit în 2006, la vârsta de 44 de ani, în timp ce filma un documentar în Marea Barieră de Corali din Australia.

Citește și:
Noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei Charlene

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people