Bindi Irwin a postat un mesaj emoționant adresat regretatului ei tată, Steve Irwin

Bindi Irwin, fiica regretatului Steve Irwin, se pregătește de următorul pas din viața ei și anume de căsătorie.

Bindi Irwin a postat un mesaj emoționant adresat regretatului ei tată, Steve Irwin

Bindi Irwin, fiica de 21 de ani a regretatului Steve Irwin, a postat pe contul ei de Instagram un mesaj emoționant adresat tatălui său care a fost ucis în 2006 de o pisică de mare, în timp ce filma un documentar.

„Tată, ai fi extraordinar de mândru de Robert”, și-a început Bindi mesajul. „Mă susține incredibil pe toată durata acestui nou și frumos capitol din viața mea. Știu că vei fi mândru atunci când va veni momentul ca el să mă conducă la altar. Mi-aș dori ca tu să fii aici pentru aceste moment, însă știu că spiritul tău trăiește prin noi”.

Bindi Irwin a anunțat pe 23 iulie că s-a logodit cu iubitul ei, Chandler Powell, în vârstă de 22 de ani, pe care l-a cunoscut în 2013 la grădina zoologică pe care familia Irwin o are în Australia. Tânăra a confirmat într-u interviu acordat Entertainment Tonight că fratele ei, Robert, în vârstă de 16 ani, este cel care o va conduce la altar.

„Cred că pentru mine este foarte important ca Robert să fie cel care mă conduce la altar. Este un lucru pe care îmi doresc să îl văd realitate”, a declarat Bindi. „Sunt mereu recunoscătoare că Robert este aici, el a fost mereu o parte importantă a vieții mele și mereu mi-a fost alături pentru a mă îmbrățisa atunci când am avut nevoie sau pentru a mă încuraja”. Tânără a mai dezvăluit că în cadrul recepției va exista un moment special, un dans mamă-fiică.

Citește și:
Jessica Biel a publicat un video adorabil cu Justin Timberlake și fiul lor în vârstă de 4 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people