Noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei Charlene

Prințesa Charlene rămâne internată într-o clinică din afara țării.

Noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei Charlene

Cu ocazia Sfântului Dévote, o sărbătoare națională în Monaco, Palatul a transmis un comunicat de presă în care se precizează că Prințesa Charlene va lipsi de la festivități, aceasta rămânând internată într-o clinică din afara țării.

„Convalescența Prințesei Charlene continuă într-un mod satisfăcător și încurajator”, se arată în comunicatul de presă.

Palatul a adăugat și că recuperarea Prințesei Charlene „va mai dura câteva săptămâni” și că „din păcate, nu va putea participa la festivitățile organizate cu ocazia Sfântului Dévote.”

„În această perioadă, cuplul regal cere ca viața lor și a copiilor lor să fie în continuare respectată”, au mai precizat reprezentanții Palatului din Monaco.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În plus, Prințesa Charlene și-a sărbătorit săptămâna aceasta ziua de naștere departe de casă și de copiii săi. Aceasta este internată într-o clinică, după o perioadă de 10 luni petrecută în Africa de Sud, țara sa natală, tot din cauze medicale, despre care prințul Albert a spus doar că au cauzat „epuizare emoțională și fizică”. Se pare că prințesa ar fi contractat o infecție gravă a sinusurilor în timpul unei călătorii, lucru care a necesitat mai apoi intervenție chirurgicală și nu i-a permis să zboare înapoi acasă.

Singurul semn dat de prințesa Charlene cu ocazia zilei sale de naștere a fost distribuirea unei postări – un material video realizat din fotografii ce o înfățișează pe Charlene Grimaldi alături de soțul ei, de cei doi copii în vârstă de 7 ani, Jacques și Gabriella, sau de lideri precum Nelson Mandela, Desmond Tutu sau capete încoronate precum Prințul Harry al Marii Britanii, dar și în ipostaze din cariera ei de înotătoare de performanță, care a participat și la Olimpiadă. Filmulețul a fost postat inițial de Princess Charlene Foundation, și abia apoi redistribuit pe contul de Instagram al prințesei, însoțit doar de un emoji inimă.

Recent, Prințul Albert de Monaco a declarat pentru revista People că Charlene, în vârstă de 44 de ani, este „evident epuizată fizic și emoțional” și că nu poate face față „îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie.”

Citește și:
Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o rochie veche de 45 de ani, ce a aparținut soacrei ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video