Familia regală a Albaniei are un nou membru

Principele Moștenitor Leka al II-lea și Principesa Elia a Albaniei au devenit părinți pentru prima oară.

Familia regală a Albaniei are un nou membru

Principele Moștenitor Leka al II-lea și Principesa Elia a Albaniei au devenit părinți pentru prima oară. Principesa Elia a născut joi o fetiță, pe nume Geraldine. Numele ales are o încărcătură extrem de importantă pentru familia regală, reprezentând un omagiu adus Reginei Geraldine, care a murit pe 22 octombrie 2002, în urmă cu exact 18 de ani de la nașterea strănepoatei sale.

„Alteța Sa Regală și copilul acesteia se simt bine. Principesa Elia a născut la ora 9:30 la Maternitatea Regina Geraldine.”, a declarat curtea regală într-un comunicat de presă.

Principele Moștenitor Leka al II-lea s-a căsătorit în 2006 cu actrița și cântăreața Elia Zaharia. Pe 30 noiembrie 2011, odată cu moartea tatălui său, acesta a devenit șef al Casei regale de Zogu, Rege al Albanezilor, și al 3-lea Suveran al Ordinelor dinastice de Besa și de Skanderbeg. De-a lungul timpului, Leka a ocupat poziția de consilier în cadrul Ministerului Albanez de Externe și în cadrul Ministerului de Interne. Iar Principesa Elia lucrează la Teatrul Național Albanez. Cuplul locuiește în Tirana, unde se ocupă și de Fundația Regina Geraldine.

Recent, și familia regală britanică a dezvăluit că se va extinde. Prințesa Eugenie este însărcinată cu primul copil, anunțul fiind făcut oficial de Casa Regală Britanică pe conturile de socializare.

„Alteța sa Regală Prințesa Eugenie și Domnul Jack Brooksbank sunt foarte fericiți să anunțe că așteaptă un copil la începutul lui 2021”, se arată în anunțul postat pe contul de facebook al Casei Regale Britanice. „Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, Dl și Dna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de această veste”.

Pe 12 octombrie 2018, Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. Prințesa Eugenie este nepoata Reginei Elisabeta a II-a, așadar la eveniment au fost prezenți cei mai importanți membri ai familiei regale, printre care Regina, Prințul Philip, Prințul Charles, Ducele și Ducesa de Cambridge, Ducele și Ducesa de Sussex, Prințesa Anne, fiica Reginei, Zara Tindall, precum și Pippa Middleton, sora lui Kate.

Citește și:
Când va deveni prinț Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Foto: profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people