Familia lui Michael Jackson răspunde controverselor din „Leaving Neverland”, printr-un alt documentar

Membrii familiei lui Michael Jackson îl apără pe regele muzicii pop într-un nou documentar, aducând contraargumente controversatului „Leaving Neverland" produs de HBO.

Familia lui Michael Jackson răspunde controverselor din „Leaving Neverland”, printr-un alt documentar

„Leaving Neverland” detaliază abuzul la care au fost supuse două dintre victimele lui Michael Jackson, și anume Wade Robson și James Safechuck. Membri ai familiei lui Michael au răspuns acuzațiilor, dând în judecată HBO pentru 100 de milioane de dolari. Noul documentar, „Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary' cuprinde interviuri cu nepotul și nepoata lui Michael, Taj și Brandi Jackson, precum și cu Brad Sundberg, directorul tehnic al starului, care a lucrat la ferma Neverland, unde Robson și Safechuck au afirmat că au fost abuzați.

Într-un proces din 2005, starul pop a fost acuzat de molestarea unui alt băiat. Taj a explicat în „Neverland Firsthand”: „Când ai o anumită bunătate, oamenii profită.” Taj l-a apărat pe Michael în nenumărate rânduri, înființând chiar și o platformă de strângere de fonduri în urmă cu câteva luni, pentru realizarea unui documentar care contrazice acuzațiile apărute.

Brandi, care susține că a avut o relație de 10 ani cu Wade, a apărut în noul documentar afirmând că fostul ei iubit „a fost dintotdeauna puțin oportunist”, moștenind această caracteristică de la mama lui și știind cum să se pună în situații diferite din care să beneficieze financiar.

„El spune că a avut o relație cu unchiul meu, că erau îndrăgostiți. Spune că unchiul meu îl ținea departe de femei, ceea ce nu este adevărat. Chiar vorbeam despre cum unchiul meu ne-a făcut cunoștință. Ar discredita lucrurile pe care încearcă să le susțină, și cred că este fascinant cum crede că poate șterge 10 ani din viața lui”, a spus Brandi.

Sundberg, directorul tehnic care a lucrat la ferma Neverland, a explicat în interviu: „În primul rând, sunt tată. La acea vreme aveam două fiice. Am lucrat cu copii în biserica mea ani de zile. Niciodată nu am văzut un copil în preajma lui Michael Jackson care să pară abuzat sau rănit. Nu pot să pun mâna pe Biblie și să jur că nu s-a întâmplat nimic în acea cameră, doar că nu există suficiente dovezi. Îmi amintesc că l-am văzut pe Wade o dată sau de două ori la studio, nu era o apariție regulată și nu mi-au dat niciodată motive să mă gândesc că se întâmplă ceva greșit.”

Wade și Safechuck nu au răspuns, deocamdată, comentariilor apărute în „Neverland Firsthand”.

Citește și:
Diana Ross nu crede în acuzațiile aduse lui Michael Jackson, iar Barbra Streisand susține că abuzul sexual „nu i-a omorât pe copii'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people