Familia lui Brandon Lee reacționează la tragedia în care e implicat Alec Baldwin

Sora regretatului actor Brandon Lee, Sharon, a transmis un mesaj cu privire la tragedia în care e implicat Alec Baldwin.

Familia lui Brandon Lee reacționează la tragedia în care e implicat Alec Baldwin

Brandon Lee, fiul celebrului Bruce Lee, a murit în anul 1993 în timp ce filma pentru lungmetrajul The Crow în Carolina de Nord. Actorul avea 28 de ani atunci și a fost împușcat în abdomen cu un glonţ de calibrul 44. Pistolul era din recuzită și ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe. În urma anchetei de la vremea respectivă, s-a ajuns la concluzia că accidentul s-a produs din cauza neglijenței.

Brandon Lee filma o scenă în care Eric Draven, personajul pe care îl interpreta în The Crow, era ucis. Sharon Lee, sora regretatului actor, a transmis un mesaj pe Twitter cu privire la tragedia în care Alec Baldwin este implicat.  „Ne pare rău pentru familia Halynei Hutchins și a lui Joel Souza și pentru toți cei implicați în incident. Nimeni nu ar trebui să fie omorât vreodată pe platourile de filmare”


Alec Baldwin a împușcat două persoane, omorând una, la filmările celui mai recent proiect în care joacă, Rust, în New Mexico. Actorul ar fi tras cu o armă, arată un comunicat al poliției locale, astfel încât o membră a echipei a murit ulterior, iar regizorul a fost rănit.

Știrea că Alec Baldwin a împușcat membri ai echipei filmului la care lucra a venit de la biroul șerifului din Santa Fe, care a anunțat că actorul în vârstă de 68 de ani ar fi descărcat o armă folosită în producție. Victima care a decedat este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca directoare de imagine. Aceasta a fost transportată la spital cu un elicopter, după incident, și a fost pronunțată decedată de medicii de la spitalul universitar din New Mexico.

Cealaltă victimă este regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care a fost transportat la centrul medical regional Christus St. Vincent’s cu o ambulanță.

Comunicatul autorităților locale conform căruia Alec Baldwin a împușcat cele două persoane, citat de CNN, arată că, conform celor care investighează incidentul, acesta s-ar fi desfășurat în timpul filmării unei scene care a implicat utilizarea unei arme care a fost descărcată. „Detectivii investighează acum în ce fel și ce tip de proiectile au fost descărcate.” Incidentul a avut loc joi, 21 octombrie 2021, la ora locală 1:50.

Citește și:
Jamie Lee Curtis, declarații emoționante despre fiica sa transgender: „Sunt aici pentru a o susține pe Ruby'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people