Experții în limbajul trupului analizează primele imagini cu Prințul William și Kate Middleton împreună cu bebelușul

Sunt câteva detalii care ne-au scăpat atunci când am privit prima oară fotografiile...

Experții în limbajul trupului analizează primele imagini cu Prințul William și Kate Middleton împreună cu bebelușul

Niciun gest nu e întâmplător atunci când membrii familiei regale pozează pentru fotografi. De fapt, toată lumea, chiar și în viața de zi cu zi, comunică o grămadă de lucruri doar prin intermediul limbajului corpului.

Imediat după ce au apărut primele imagini, cele din fața spitalului, cu Prințul William și Kate Middleton împreună cu noul bebeluș regal, născut ieri, experții în limbajul trupului au decodat câteva gesturi pe care noi le-am trecut, cel mai probabil cu vederea.

În ciuda atenției de care au avut parte și în ciuda faptului că au trebuit să pozeze pentru fotografi la doar câteva ore de la naștere, Kate Middleton și Prințul William s-au purtat ca orice alți noi părinți – zâmbitori, fericiți și liniștiți.

Este adevărat, Prințul William și Kate au exercițiu, acesta fiind cel de-al treilea copil al lor, deci și cea de-a treia „sedinta foto' pe treptele spitalului. Cei doi sunt, conform experților, foarte prezenți în acel moment și unul cu celelalt, aproape nebăgând de seamă că cineva le face poze. Nu este un moment foarte confortabil, trebuie să recunoaștem, dar cei doi păr relaxați și fericiți – se înclină unul către celălalt, semnificând apropierea și intimitatea dintre ei.

Kate Middleton ține copilul cu ambele mâini iar acest gest semnifică faptul că e că și cum ar prezenta copilul doar soțului său – și nu întregii lumi. De asemenea, el este întors către ea, ținând, protector, o mână în față.

În timp ce se îndreaptă către mașină, de data aceasta Prințul William ținând copilul în coșulețul special, cei doi merg în sincron, semnificând faptul ca se află pe aceeași lungime de undă. William o ține pe Kate de mână, din nou, protector.

Un moment emoționant, care cu siguranță a trecut neobservat, a fost cel dintre Kate și bebelușul său: își sincronizează mâinile, ținându-le în aceeași postură, arând raportul dintre mamă și copil.

Citeste si:
Kate Middleton arată EXACT ca Prințesa Diana în primele imagini după nașterea celui de-al treilea copil!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people