EXCLUSIV: Madalina Ghenea isi spune povestea de viata, in ELLE Decembrie 2017!

Madalina Ghenea isi prezinta fiica pentru prima oara si vorbeste despre maternitate si despre viata ei tumultuoasa, in numarul care aniverseaza 20 de ani de existenta a revistei ELLE in Romania.

Madalina Ghenea vorbeste in exclusivitate despre viata ei, despre munca pe care a facut-o pana acum, despre planurile sale si, mai ales, despre fiica ei, intr-un material special, publicat in editia de decembrie a revistei ELLE Romania.

Urmand tema generala a numarului aniversar al revistei, Express Yourself, Madalina Ghenea isi spune pentru prima oara povestea de viata, cu propriile cuvinte.

De la povesti din copilaria petrecuta la Slatina la primele experiente in munca de model, Madalina Ghenea isi istoriseste viata cu candoare si onestitate, prezentandu-se in fata publicului asa cum nu a mai facut-o niciodata.

Am avut marele noroc sa am o mama care mi-a daruit ambitia de a trai, curiozitatea de a cunoaste mai mult decat iti poate oferi o conditie obisnuita, dragostea de carte, imaginatia si speranta in drumuri pe care acel univers din Slatina le excludea.'

Madalina Ghenea continua povestirile despre mama sa: Mama a purtat in suflet povesti cu personaje evadate din carti, de pe marele ecran, a visat pentru mine un viitor de artista.'

In cele din urma, Madalina vorbeste in exclusivitate despre cel mai important capitol al vietii ei – nasterea recenta, in urma cu cateva luni, a fiicei sale. Eram in cel mai bun moment din viata mea profesionala, prezentasem Sanremo, jucasem primul rol principal intr-un film in engleza, ma mutasem la Los Angeles, lucram nonstop, si a aparut ea, minunea mea atat de dorita. Spun minune pentru ca medicii ma asigurasera ca eu nu voi avea copii. Am avut o sarcina groaznica, dar m-am gandit zilnic ca, dupa toate acele dureri, o voi tine in brate pe ea. Am ascuns sarcina de frica sa nu o pierd, am ascuns-o si de mama…'

Povestea spusa de Madalina Ghenea continua in numarul de decembrie al revistei ELLE Romania, pe piata incepand cu data de 23 noiembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people