EXCLUSIV: Am aflat primele 4 echipe din noul sezon Asia Express!

Filmările la noul sezon Asia Express vor începe în numai câteva zile, iar noi avem detalii exclusive despre câteva dintre echipele de celebrități.

EXCLUSIV: Am aflat primele 4 echipe din noul sezon Asia Express!

În curând vor începe filmările la una dintre cele mai de succes emisiuni tv, reality show-ul Asia Express, ajuns la cel de-al treilea sezon și difuzat de Antena 1.

Show-ul care promite aventura vieții pentru cuplurile de vedete participante va fi în noul sezon un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol.

Echipele participante sunt mai hotărâte ca niciodată să câștige, iar noi am aflat detalii exclusive despre patru dintre echipele de celebrități. Echipele care intră în competiție urmează să plece din România în perioada 15-19 octombrie, către țările în vor avea loc filmările.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul românesc, formează una dintre echipele din acest sezon. O altă echipă va fi formată din Alex Velea și Mario Fresh, iar din cea de-a treia echipă face parte celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, formează cea de-a patra pereche care intră în cursa pentru marele premiu.

Fiecare etapă a show-ului este marcată de anumite probe pe care echipele sunt nevoite să le îndeplinească pentru a continua competiția, iar experiența devine cu atât mai dificilă în momentul în care fobiile vor lua locul entuziasmului. Barierele de limbaj, oboseala și incertitudinea unui acoperiș sigur deasupra capului sunt doar câteva dintre obstacolele peste care vedetele vor fi nevoite să treacă dacă vor să rămână în cursă. Concurenții vor depinde doar de abilitățile lor și ale coechipierilor în fiecare moment al experienței, astfel încât cazarea, mâncarea sau asigurarea transportului sunt doar o parte dintre aspectele pentru care aceștia vor fi nevoiți să lupte aprig.

Reprezentanții Antena 1 ne-au declarat: „O să anunțăm și noi curând echipele participante, însă pânî atunci nu putem să dezvăluim nimic despre acest lucru”.

Citește și:
Concert Celine Dion la București – toate detaliile

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people