Eva Longoria vinde casa spectaculoasă în care a locuit timp de 12 ani

Eva Longoria se pregătește să devină mamă și vinde casa spectaculoasă în care a locuit timp de 12 ani.

Eva Longoria se pregătește să devină mamă și probabil a decis că locuința în care a stat până acum nu este suficient de mare, așa că o va vinde.

Actrița Eva Longoria are o viața perfectă în acest moment. Are un soț minunat, se pregătește să devină mamă, iar cariera ei este în ascensiune. Ea a decis astfel, că este momentul să renunțe la locuința pe care a achiziționat-o în 2006 în cartierul istoric Hollywood Dell pentru suma de 3,795 milioane de dolari.

Locuința cumpărată inițial cu 3,6 milioane de dolari are șase dormitoare, nouă băi și o priveliște impresionantă. Spațiul de zi cuprinde o zonă de servit masa și un living room, ușile de sticlă oferind deschidere spre balcon.

Cele cinci dormitoare de oaspeți au șemineu, o baie privată, iar două dintre ele au chiar și un dressing walk-in, visul oricărei fashioniste.

Eva Longoria este căsătorită în prezent cu José Bastón, aceștia urmând să devină părinți anul acesta. Actrița cunoscută pentru rolul din „Desperate Housewifes” deține și o altă casă în San Antonio, Texas, precum și o locuință în Malibu, în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Citește și:
Eva Longoria si singura tinuta pe care regreta ca a purtat-o vreodata

Foto: Realtor.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people