Eva Longoria, mesaj emoționant de ziua fiului ei

Fiul Evei Longoria a împlinit un an, iar actrița a postat o imagine adorabilă cu acesta, adăugând și o descriere emoționantă

Eva Longoria, mesaj emoționant de ziua fiului ei

Eva Longoria a sărbătorit prima aniversare a fiului ei, Santiago, cu o postare emoționantă pe Instagram. Actrița și soțul ei, José Bastón, au devenit părinți în urmă cu un an, iar acum actrița a postat o imagine și un mesaj dedicat fiului lor.

„Când s-a întâmplat asta? Ai un an! Nu mai este un bebeluș acum! Anul acesta a fost cel mai frumos din viața mea. Să am acest suflet minunat lângă mine în fiecare dimineață și să îl culc în fiecare seară a fost magic. Fiecare râset și zâmbet care vine de la tine este pur și simplu o bucurie. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! Te iubesc dragostea mea! La mulți ani Santi!”

Actrița nu a postat o singură imagine, explicând au fost făcute atât de multe fotografii în acest an, încât nu a putut alege una singură. Acest lucru este surprinzător, având în vedere că inițial Eva nu și-a dorit să posteze foarte multe detalii despre fiul ei.

 

View this post on Instagram

 

There are just sooooo many photos from this year that I cant post just one! Happy birthday my sweet baby boy!

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Ea a explicat recent pentru ET de ce a ales să încalce această regulă. „Este foarte amuzant deoarece înainte să se nască eu și soțul meu am stabilit, ‘Nu vom posta foarte mult. Vom menține privată această viață’. Și acum în fiecare zi mă gândesc, ‘Trebuie să postez asta! Este prea simpatică!'”

Fanii Evei se bucură cu siguranță de imaginile cu fiul ei, acestea fiind adorabile!

Citește și:
Eva Longoria apare alături de fiul său în fotografii adorabile din Cannes

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people