Eva Longoria, declarații emoționante despre fiul ei abia născut

La două zile de când a născut un băiețel, Eva Longoria și-a exprimat recunoștința față de fanii ei atunci când a postat o poză pe Instagram cu copilul nou-născut.

Eva Longoria, declarații emoționante despre fiul ei abia născut

„Bună, lume! Acesta este Santiago Enrique Bastón. Vă mulțumesc tuturor pentru urările călduroase!'

De asemenea, actrița a vorbit și despre criza copiilor imigranți de la granița dintre Statele Unite și Mexic: „Cu ocazia nașterii fiului meu, vreau să mă concentrez asupra familiilor care au fost separate la graniță. Având copilul alături de mine, nu-mi pot imagina că ar putea fi luat din brațele mele. Familiile trebuie să stea împreună și, de aceea, trebuie să facem ceea ce putem pentru a le reuni,' a scris actrița în postarea de pe Instagram.

Eva Longoria, în vârstă de 43 de ani, și soțul ei José Pepe' Bastón, 50 de ani, au început relația în 2013 și s-au logodit în 2015, în Dubai. Nunta a avut loc în Mexic, pe data de 21 mai 2016. Bastón mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară. El este președintele celei mai mari companii media din America Latină, Televisa.

Actrița din serialul de succes „Neveste Disperate', care susține mișcarea Times Up, le-a spus fanilor că va crește un băiat feminist.

„Cred că este important ca el să aibă aceste femei ca model în viața lui pentru a le susține, a le aplauda și pentru a le onora,' a spus Longoria.

Citește și:
Charlize Theron și Alexander Skarsgård formează din nou un cuplu?

Text: Diana Babanica
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people