Charlize Theron și Alexander Skarsgård formează din nou un cuplu?

Se pare că Charlize Theron și Alexander Skarsgård sunt din nou împreună, după șase ani de când s-au despărțit.

Charlize Theron și Alexander Skarsgård formează din nou un cuplu?

Charlize Theron și Alexander Skarsgård au început o relație în 2012, dar s-au despărțit după doar câteva întâlniri. Acum joacă împreună într-o nouă peliculă, „Flarsky', și se pare că cei doi flirtează pe platoul de filmare.

Charlize Theron și Alexander Skarsgård preferă să-și țină viața personală privată, conform unei surse. „Ei vor să păstreze relația cât mai privată posibil, dar este greu de ascuns. Amândoi sunt încântați că au reînceput relația. Prima oară când s-au văzut, acum mulți ani, a existat o atracție. Ei au rămas în contact de atunci.' De asemenea, sursa a spus că Alexander i-a întâlnit copiii adoptați a lui Charlize, Jackson, 6 ani, și August, 2 ani.

Charlize Theron nu a mai avut nicio relație de la despărțirea de Sean Penn din 2015, iar Alexander s-a despărțit vara trecută de fosta lui iubită, Alexa Chung. Asta înseamnă că este momentul perfect pentru cei doi actori să formeze iar un cuplu.

„Charlize este o femeie care știe ce vrea și luptă pentru asta. Așa a făcut cu Alexander atunci, iar acum a făcut-o din nou. Charlize este, de obicei, foarte reticentă când vine vorba de a avea o relație serioasă cu cineva, dar este o persoană intensă care nu se lasă ușor. Ia în serios tot ceea ce face,' a dezvăluit sursa.

„Amândoi sunt niște persoane sincere și deschise. Charlize înjură și are un umor negru, lucru pe care el îl iubește. Alexander este un om serios, profund, iar ea iubește asta la el. El este o persoană cultivată, îi plac clasicii și filmele, la fel ca și ei', spune aceeași sursă.

Charlize Theron și Alexander Skarsgård încă nu au confirmat relația, dar sperăm că o vor face cât mai curând.

Citește și:
Orlando Bloom a mărturist că a avut o pasiune pentru actrița Cate Blanchett – iar ea nu a bănuit nimic

Text: Diana Babanica
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people