Emma Watson, criticată dur în urma tatuajului greșit #TimesUP

Emma Watson a încercat să fie feministă, însă a uitat de apostrof, iar Twitter-ul a explodat de postări despre tatuajul scris incorect al vedetei.

Emma Watson, criticată dur în urma tatuajului greșit #TimesUP

Emma Watson, în vârstă de 27 de ani, a apărut la petrecerea Vanity Fair de duminică seară organizată pentru premiile Oscar cu un imens tatuaj temporar, însă cuvintele „Times Up”, au fost scrise greșit, fără apostrof.

 

A post shared by Theresa Schmitz (@theresa_schz) on

Vedeta de 27 de ani şi-a dorit să ducă mai departe protestul împotriva hărţuirii sexuale şi a apărut cu un tatuaj pe mâna dreaptă chiar cu numele acestei mişcări: Times Up. Doar că scris greşit, fără apostroful de rigoare, între e şi s: „Times Up'. Ideea ei de-a apărea cu acest tatuaj a fost aplaudată de mulţi. Alţii, însă, au criticat-o aspru pentru greşeala gramaticală.

— A QUEEN!🔥 Emma Watson at the Oscars after party! #emmawatson #oscar2018

A post shared by EMMA WATSON (@emwatsnx) on

„Emma Watson, spune-ne că nu e adevărat ce vedem… De ce-ai făcut asta?'

„Mă amuză Emma Watson cum încearcă ea din răsputeri să demonstreze ce feministă e cu un tatuaj scris greşit. Mă apucă plânsul când îi văd tatuajul. A căzut de la nota 10 la 4. Mă aşteptam la mai mult din partea ei', au fost câteva dintre comentariile de pe Twitter.

Citește și:
Și vedeta care s-a distrat cel mai bine la Premiile Oscar 2018 este… Jennifer Lawrence!

Text: Andreea Pacioras
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people