Emma Răducanu este noua ambasadoare a brand-ului Dior

O nouă victorie pentru Emma Răducanu! Tânăra a fost numită ambasadoarea brand-lui Dior.

Emma Răducanu este noua ambasadoare a brand-ului Dior

Emma Răducanu pare, la doar 18 ani, să fi cucerit întreaga lume, odată cu trofeul istoric de la US Open. Britanică născută de o mamă din China și un tată român a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez, devenind prima sportivă din țara sa care a câștigat un titlu de Grand Slam, de la Virginia Wade încoace, care reușise această performanță în 1977. Mai mult, Emma a fost prima sportivă venită din calificări care a reușit să își adjudece titlul cel mare. Victoria sa i-a adus imediat atenția întregii lumi,  inclusiv a celor mai renumite companii.

La doar o lună de când a fost numită imaginea brand-ului Tiffany & Co., Emma Răducanu a semnat un alt contract de imagine extrem de important. Aceasta a devenit recent ambasadoarea casei de modă Dior, urmând să reprezinte atât colecțiile de haine, cât și produsele de machiaj și de îngrijire ale brand-ului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pe 28 septembrie, Emma a participat la premiera mondială a filmului James Bond „No Time to Die”, unde a avut o apariție spectaculoasă. Tânăra a purtat o rochie argintie marca Dior, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii semnate Tiffany & Co..

„A putea purta o rochie de genul acesta, realizată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experienţă unică. Broderia detaliată a fost excepţională şi am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea”, a declarat Emma pentru revista British Vogue.

Recent, sportiva în vârstă de 18 ani și-a anunțat prezența la turneul Transylvania Open, care va avea loc la Cluj Napoca în ultima săptămână a lunii octombrie.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa”, a spus Emma Răducanu într-un videoclip publicat de pagina turneului Transylvania Open.

Mesajul transmis de aceasta în limba română vine în contextul în care din ce în ce mai multe jucătoare își anunță prezența la turneul de la Cluj, pentru a acumula punctele necesare pentru calificarea în turneul campioanelor de la finalului anului. La Cluj va ajunge și Simona Halep, alături de alte nume importante ale tenisului feminin.

Citește și:
Nepoata Simonei Halep a împlinit 5 ani. Ce mesaj a transmis sportiva

Foto: Instagram, DIOR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video