Emily Ratajkowski și Amy Schumer au fost arestate în timp ce protestau în clădirea Senatului american

Modelul Emily Ratajkowski și actrița Amy Schumer s-au numărat printre persoanele arestate în clădirea Senatului american, în timp ce protestau pașnic împotriva nominalizării lui Brett Kavanaugh pentru Curtea Supremă.

Emily Ratajkowski și Amy Schumer au fost arestate în timp ce protestau în clădirea Senatului american

După marșul de pe Capitol Hill, femeile ieșite în stradă au intrat în clădirea Senatului pentru a protesta împotriva votului de nominalizare a lui Brett Kavanaugh pentru Curtea Supremă. Protestele pașnice au început de la Tribunalul Federal Barrett Prettyman, după care s-au îndreptat către clădirea Curții Supreme, și au ajuns, în final, la Senat, unde mai multe femei au fost reținute pentru a fi arestate – inclusiv Amy Schumer și Emily Ratajkowski.

https://twitter.com/djlilelle/status/1047941290556571649

View this post on Instagram

This today, then #ERA

A post shared by @ amyschumer on

Înainte să intre în Senat, Amy și Emily au însoțit-o pe senatoarea din New York, Kirsten Gillibrand, pentru a vorbi mulțimii din fața Curții Supreme. Gillibrand le-a spus protestatarilor că FBI nu și-a făcut datoria în privința investigației lui Kavanaugh. „Nu a fost intenționat să se ajungă aici. Nu a fost intenționat să se afle adevărul. S-a intenționat a fi o acoperire, o acoperire pentru cei care nu vor să vadă adevărul”, le-a spus Kirsten femeilor prezente.

Mai târziu, Amy și Emily au ajuns la Senat unde s-au alăturat sutelor de femei care protestau împotriva lui Kavanaugh. Într-un video trimis fiicei unei protestatare, Schumer spune „Cred că o să fim arestate”. La puțin timp după acest moment, poliția a început să aresteze protestatarele, inclusiv pe Amy și Emily.

Emily Ratajkowski și-a împărtășit experiența pe Twitter, postând o fotografie în care apare alături de un afiș pe care scrie „Respectă existența femeilor sau așteaptă opoziția noastră”. În descriere, Emily a adăugat „Astăzi am fost arestată în timp ce protestam contra nominalizării lui Brett Kavanaugh într-o funcție în cadrul Curții Supreme, un bărbat care a fost acuzat de mai multe femei de abuz sexual. Bărbații care rănesc femei nu mai pot fi puși în poziții de putere”.

Votul final al Senatului în ceea ce-l privește pe Brett Kavanaugh va avea loc sâmbăta aceasta.

Citește și:
No Means No: o colecție despre hărțuire, abuz și puterea lui NU

Foto: Instagram, Twitter și Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people