Emil Rengle, confesiuni despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie

În 2018, Emil Rengle a câștigat sezonul 8 al emisiunii Românii au talent, iar acum face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

Emil Rengle, confesiuni despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie

În 2018, Emil Rengle a câștigat sezonul 8 al emisiunii Românii au talent, iar acum este unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

Invitat în cadrul unui podcast înainte de aventura Survivor, Emil Rengle a făcut o serie de confesiuni emoționante despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie. Dansatorul și coregraful a povestit că a fost un copil dornic de afecțiune, insă comportamentul său i-a determinat pe părinții lui să apeleze la un psihiatru pentru o evaluare.

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în cameră, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că ‘vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal'”, a povestit Emil Rengle în urmă cu ceva timp în podcastul lui Damian Draghici.

În urmă cu câțiva ani, Emil Rengle povestea într-un interviu exclusiv acordat ELLE despre felul în care a ales să dezvăluie public faptul că este bisexual:

„Motivul a fost tocmai de a fi acolo pentru acei tineri care se întreabă ce e greșit cu ei, de ce ei, de ce pe mine mă bate Dumnezeu?… Toate aceste dogme pe care le-am creat cu timpul pentru că ne e teamă de necunoscut. Am vrut să fiu acolo ca un fel de exemplu.”

„Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat. Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața ne-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept.”

Pentru ELLE, el a vorbit și despre cum îl face să se simtă faptul că mulți dintre români nu îi tratează egal pe cei din comunitatea LGBT+, și că vor să le restricționeze drepturi printr-un referendum.

„Dacă ești iubit și iubești, dispare judecata. Nici nu poți să judeci. Poți doar să vezi perfecțiunea din acel om, poți să spui: eu nu știu prin ce trece, nu pot să înțeleg, dar cu siguranță trece prin ce trebuie să treacă. Și eu trec prin alte lucruri. Dacă acei oameni care condamnă și fac propagandă și spun că e păcat ar merge către dragoste, cred că am evolua mult mai frumos, către o țară mult mai ortodoxă decât cred ei că o fac acum.”

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people