Elliot Page și Emma Portner divorțează după 3 ani de căsătorie

Elliot Page, starul din The Umbrella Academy, și coregrafa Emma Portner au anunțat că divorțează după trei ani de căsătorie.

Elliot Page și Emma Portner divorțează după 3 ani de căsătorie

Elliot Page și Emma Portner divorțează după trei ani de căsătorie. Conform actelor depuse la tribunal și obținute de Page Six, actorul din Juno și The Umbrella Academy a depus actele de divorț marți, 26 ianuarie, la Curtea Supremă din Manhattan.

Elliot Page și Emma Portner au confirmat prin intermediul unei declarații comune că divorțează. „După ce ne-am gândit mult și am analizat cu atenție, am luat decizia dificilă de a divorța, după separarea noastră în vara trecută. Avem cel mai mare respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați”, se arată în declarația cuplului.

Elliot Page și Emma Portner, dansatoare, coregrafă profesionistă și profesoară la Broadway Dance Center, s-au căsătorit în 2018, după aproximativ șase luni de relație. La vremea respectivă, au împărtășit vestea pe rețelele de socializare. Elliot și Emma au vorbit deseori cu sinceritate despre relația lor. Prima apariție a cuplului pe covorul roșu a avut loc în luna septembrie a anului 2017, la premiera din Los Angeles a filmului Flatliners.

În luna decembrie a anului 2020, Elliot Page, cunoscut în trecut drept Ellen Page, și-a făcut coming out-ul ca persoană transgender, după ce în 2014 a anunțat că este gay. Actorul a postat un mesaj emoționant pe contul oficial de Instagram, spunând că preferă ca oamenii să i se adreseze folosind pronumele ” el/ei.” „Bună, prieteni, am vrut să împărtășesc cu voi faptul că sunt trans, că pronumele mele sunt el/ei și că numele meu este Elliot. Sunt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Să fi ajuns în acest punct în viața mea. (…) Nici nu știu cum să exprim cât de remarcabil este pentru mine să pot în cele din urmă să mă iubesc suficient cât să-mi exprim sinele autentic. Am fost inspirat la nesfârșit de atâția oameni din comunitatea transgender, a scris Elliot Page.

Emma Portner și-a arătat și ea susținerea față de Elliot. „Sunt atât de mândră de Elliot Page. Oamenii trans, queer, non-binari sunt un dar pentru această lume. Vă cer și răbdare, intimitate, și să vă alăturați mie în a susține viețile persoanelor trans în fiecare zi. Existența lui Elliot este un dar în sine”, a scris Emma Portner pe Instagram.

Citește și:
Regé-Jean Page, actorul din serialul Bridgerton, de nerecunoscut în imaginile din adolescență

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people