Ellen DeGeneres, în lacrimi după ce a primit cadoul aniversar de la soția ei, Portia de Rossi

Ellen DeGeneres nu și-a mai putut opri lacrimile după ce soția ei, Portia de Rossi, a venit în emisiune pentru a o surprinde cu un cadou deosebit, aniversând-o astfel pe Ellen, care a împlinit 60 de ani.

Ellen DeGeneres, în lacrimi după ce a primit cadoul aniversar de la soția ei, Portia de Rossi

„Este cel mai frumos cadou primit vreodată”, a spus Ellen.

Apariția actriței Portia de Rossi în emisiunea The Ellen Show a fost o mare surpriză, organizată de echipa cu care lucrează Ellen.

„Este aniversarea ta, împlinești 60 de ani și acest cadou trebuia să fie cu adevărat special și să reprezinte cine ești cu adevărat și lucrurile de care chiar îți pasă”, a explicat Portia. Nu este vorba doar de acum, ci de ceea ce mereu ți-a păsat. Lucrurile care te-au influențat și care te-au făcut această persoană minunată care ești azi. Așadar am combinat asta și întrebările pe care ni le-am pus atunci când ne-am întâlnit precum – cine este idolul tău – și – ce ai fi făcut dacă nu ai fi devenit gazdă de talkshow-?

Portia de Rossi a continuat spunând „Am combinat toate acestea cu faptul că, în ultimii doi ani, Ellen îmi spunea mereu că nu fac destul. Îmi spune asta aproape în fiecare zi. Am pus toate acestea la un loc și ți-am luat cadoul. Așadar – La Mulți Ani!”

Declarațiile făcute de Portia au fost urmate de un video în care aceasta vorbește despre Dian Fossey, celebrul zoolog american, pe care Ellen o consideră un erou și idolul ei.

„Deci, pentru ziua ta, Ellen, o aduc mai aproape de tine pe Dian și pun bazele Campusului Ellen DeGeneres al Fundației of the Dian Fossey Gorilla Fund. Ellen, vei duce mai departe moștenirea lui Dian, oferind o casă permanentă în Rwanda acestor minunate animale care sunt gorilele de munte. La Mulți Ani”.

Însă asta nu este tot! Portia a mai pus bazele unei fundații care poartă numele celebrei gazde de talkshow – The Ellen DeGeneres Wildlife Fund. „Ai făcut o muncă extraordinară pentru elefanți și poți continua și susține orice cauză îți dorești”, a mai precizat Portia.

Cât despre reacția lui Ellen, o poți urmări în clipul de mai jos!

Ellen DeGeneres a ținut la rândul său să facă o surpriză fanilor care o urmăresc zilnic din studiou. Împreună cu sponsorii emisiunii, Ellen le-a dăruit 1 milion de dolari, pe care să îl împartă! Și, ținând cont că în mod normal emisiunea are cam 400 de spectatori, asta înseamnă că fiecare va primi 2,500 dolari.

Citește și:
Cine o va înlocui pe Meghan Markle în „Suits'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people