Eddie Murphy va deveni tată pentru a zecea oară

Eddie Murphy este unul dintre puținii actori de la Hollywood care se poate lăuda cu o familie numeroasă. Și se pare că această familie se va mări în curând cu încă un membru.

Eddie Murphy va deveni tată pentru a zecea oară

Eddie Murphy, în vârstă de 57 de ani, urmează să devină din nou tată – pentru a zecea oară!

Iubita actorului, Paige Butcher, a fost surprinsă de paparazzi în Hollywood în timp ce părăsea un salon de frumusețe. Butcher, în vârstă de 39 de ani, purta o rochie lungă, vaporoasă, cu imprimeu floral, și se putea observa cu ușurință faptul că este însărcinată.

Paige Butcher și Eddie Murphy formează un cuplu din 2012 și mai au un copil împreună, o fetiță, Izzy, care a venit pe lume în mai 2016.

Dacă pentru Paige acesta ar fi al doilea copi, lucrurile stau diferit în ceea ce îl privește pe Eddie Murphy – el are deja 9 copii.

Paulette McNeely este mama celui mai mare dintre cei 9 copii ai actorului, un fiu pe nume Eric care are 29 de ani. Eddie Murphy a fost căsătorit în perioada 1993-2006 cu modelul Nicole Murphy, iar cei doi au împreună 5 copii: Bria, Myles, Shayne, Zola și Bella. Eddie Murphy mai are un fiu și din relația cu Tamara Hood Johnson, pe nume Christian Murphy, care este actor și a apărut în filmul Cougars, Inc.'

Din relația pe care Murphy a avut-o în 2006 cu Mel B, una dintre membrele trupei „Spice Girls”, actorul are o fetiță, Angel Iris Murphy Brown, în vârstă de 11 ani
. Actorul a refuzat inițial să recunoască faptul că el este tatăl copilului lui Mel B, dar acest lucru a fost demonstrat în instanță după ce Murphy a fost obligat să facă un test de paternitate.

Citește și:
Cine e noul iubit al lui Jennifer Aniston și cum a primit vestea Justin Theroux, fostul ei soț

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people