Ed Sheeran a fost invitat să cânte la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Se pare că Ed Sheeran este unul dintre artiștii invitați să cânte la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Ed Sheeran a fost invitat să cânte la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Potrivit E!News, Ed Sheeran a fost invitat să cânte la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai. Se pare că artistul, care s-a logodit de curând cu iubita sa, Cherry Seaborn, nu a confirmat încă această știre.

Ed Sheeran, câștigătorul a două premii Grammy și-a exprimat interesul de a cânta la nunta celor doi în luna decembrie. În cadrul unui interviu, el a răspuns atunci că nu a fost invitat încă, dar ar fi fericit să o facă. „Da, de ce nu?”, a spus atunci Ed.

Se pare că artistul a fost întrebat acest lucru de mai multe ori. „Sunt întrebat asta mereu, ca și cum i-aș cunoaște pe membrii familiei regale. L-am întâlnit pe Prințul Harry o singură dată”, a declarat acesta, amintind de întâlnirea celor doi din 2011.

Având în vedere că Spice Girls nu vor pleca în turneu, așadar sunt șanse mici să cânte pentru familia regală, există o șansă destul de mare ca Ed Sheeran să fie unul dintre artiștii prezenți la eveniment.

Zilele acestea au fost dezvăluite noi amănunte despre nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Vor exista două petreceri, una la St. George după ceremonie și alta seara, pentru membrii familiei regale, recepție găzduită de Prințul Charles.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry – prima apariție în public pe covorul roșu

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people