Cine i-a ajutat pe Prințul Harry și Meghan Markle să se cunoască

În urmă cu câteva luni am aflat că un prieten comun i-a făcut cunoștință Prințului Harry cu Meghan Markle, iar acum identitatea sa a fost în sfârșit dezvaluită.

Cine i-a ajutat pe Prințul Harry și Meghan Markle să se cunoască

Întâlnirea din 2016 dintre Prințul Harry și Meghan Markle nu a fost una întâmplătoare, însă nimeni nu a știut până acum cine i-a ajutat pe cei doi să se cunoască.

În primul interviu acordat împreună, imediat după anunțarea logodnei, Prințul Harry și Meghan Markle au declarat că au devenit un cuplu datorită unei prietene comune. Aceștia au dorit să păstreze secretă identitatea acesteia, însă acum toată lumea a aflat cine a fost prietena care a jucat rolul lui Cupidon.

Potrivit E!News, cea care i-a ajutat pe cei doi este prietena din copilărie a lui Harry, Violet van Westenholz.

Violet van Westenholz este fiica unui baron și a fost o persoană foarte apropiată prințului. De-a lungul anilor au existat zvonuri că sora mai mică a acesteia ar avea o relație cu Harry, însă Violet a devenit o prietenă apropiată a acestuia și l-a ajutat să o găsească pe Meghan Markle.

O sursă a declarat pentru E!News că lui Harry îi era dificil să găsească pe cineva, mai ales că el nu ar putea folosi mijloace obișnuite, precum Tinder sau alte aplicații de dating.

„Este un lucru despre care a vorbit cu prietenii lui cei mai apropiați; era pregătit să întâlnească pe cineva, însă era dificil să cunoască persoana potrivită.”

Totul s-a schimbat atunci când Violet a întâlnit-o pe Meghan. Aceasta este PR pentru Ralph Lauren și astfel cele două s-au cunoscut.

„Meghan apăruse pe scena socială din Londra de ceva timp și a intrat destul de ușor în această societate. Așa că atunci când Harry i-a spus lui Violet că avea probleme în a găsi pe cineva, Violet și-a dat seama că știe persoana perfectă pentru el.”

Despre începutul relației au vorbit și Prințul Harry și Meghan Markle în interviul de după logodnă și, se pare că cei doi nu știau foarte multe unul despre celălalt, însă după două întâlniri cei doi au plecat împreună în Botswana.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt îndragostiți, aceeași sursă declarând că Harry nu a simțit niciodată o asemenea chimie, nici măcăr cu Chelsy: „Au fost împreună ani de zile! Harry a știut imediat, după ce a petrecut timp cu Meghan, că voia să fie cu ea. Este un caz simplu despre întâlnirea personei potrivite în momentul potrivit.”

Violet nu a confirmat încă aceste zvonuri.

Deși toată lumea este entuziasmată pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, există și persoane care probabil se bucură mai puțin. Potrivit mai multor zvonuri, Prințesa Eugenie a fost nevoită să amâne nunta până în octombrie, deoarece familia regală va fi plecată într-un tur după nunta lui Harry și nu ar fi putut ajunge la ceremonie.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit un secret interesant despre Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people