Dorian Popa, momente de panică în Grecia: „Nu vreți să știți prin ce am trecut”

Dorian Popa a trecut printr-o experiență neplăcută în Grecia și a povestit ce anume i s-a întâmplat într-un clip publicat pe YouTube.

Dorian Popa, momente de panică în Grecia: "Nu vreți să știți prin ce am trecut"

Dorian Popa se află în Grecia de câteva zile. Artistul a trecut recent printr-o experiență neplăcută în această vacanță și a împărtășit acest lucru și cu urmăritorii lui. 

În cadrul unui video publicat pe contul personal de YouTube, Dorian Popa le-a povestit fanilor lui întreaga experiență de care a avut parte în Grecia. Artistul a fost oprit în trafic și percheziționat de către polițiști. Acesta nu era singur în mașină, ci era însoțit de către PR-ul său. 

„În viața vieților mele nu am trăit un moment atât de panică pentru că, sincer să vă spun, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai ca să nu fie nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Efectiv nu mai puteam, tremuram. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a adăugat faptul că a trecut prin momente de panică, mai ales din cauza faptului că acei polițiști erau înarmați cu mitraliere. Cântărețul a fost întrebat cu ce anume se ocupă, iar pentru a le demonstra că activează în muzică, dar și că este youtuber, acesta le-a arătat polițiștilor conturile lui de social media. „Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a adăugat Dorian Popa. 

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Grecia!

De asemenea, Dorian Popa a dezvăluit și ce anume l-a ajutat să își păstreze calmul într-o situație atât de tensionată.

„Într-un final, după toată relaxarea, după ce le-am spus că este cel mai panică moment din viața vieților mele, au zis: „Hai să facem și noi o poză.” Și zic: „Dar nu pot să dau și eu drumul la vlog, să filmez și eu?”. Zic: „Nu, nu, nu, că poți să pui poza asta, dar ai și tu grijă cum o pui.” Tocmai de aceea fețele lor sunt blurate. Și uite așa s-a relaxat toată povestea (…) Singurul lucru care m-a ținut normal și cred că fără să îmi sară inima din piept a fost faptul că știam că n-am greșit nimic. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Este cel mai panică moment din viața mea”, a povestit Dorian Popa pe YouTube.

Citește și:
Connect-R face dezvăluiri despre adolescența petrecută în mari dificultăți financiare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people