Disputa dintre Chris Hemsworth și Ryan Reynolds ia amploare

Chris Hemsworth l-a numit pe Ryan Reynolds “cel mai prost actor”.

Disputa dintre Chris Hemsworth și Ryan Reynolds ia amploare

Disputa dintre Chris Hemsworth și Ryan Reynolds ia amploare. Luni, actorul din filmul Deadpool a postat un clip video pe contul său de Twitter în care mama sa îl jignea pe Chris.

„Chris Hemsworth este cel mai detestat australian din lume. Și amintiți-vă că Hugh Jackman încă trăiește. Chris arată de parcă un culturist s-a culcat cu un ornitorinc. Îmi cer scuze pentru fiul meu, Ryan, Chis. Este greșeala mea, eu l-am crescut prost”, a spus mama lui Ryan Reynolds, menționând că de fapt ea citește ceea ce a scris fiul ei.

Hemsworth a reacționat, apelând la ajutorul unui coleg de pe platourile de filmare ale filmului Spiderhead, produs de Netflix. În clipul video pe care l-a postat pe contul său de Instagram, Chris are o discuție amuzantă cu Dan Blacklock, în care încearcă să se răzbune pe Reynolds, aducându-i chiar câteva insulte.

 „Hey, Ryan Reynolds. Ce faci? Am văzut că ai pus-o pe mama ta să mă jignească și să spună niște lucruri oribile despre mine, așa că l-am adus și eu pe tatăl meu să îți spună câte ceva”, a început Chris conversația. „Nu sunt tatăl tău…”, a răspuns Dan. „Ryan e un bărbat de top”, a continuat acesta.

„Nu e un bărbat de top! Am vorbit despre asta. Spune-le toate lucrurile pe care le-am discutat: îl urăști, este cel mai prost actor, canadianul tău cel mai puțin preferat din întreaga lume.” Dan însă a protestat, afirmând că nu a spus niciodată așa ceva despre Ryan și că declarațiile lui Chris sunt „ridicole.”

„Ai spus că urăști Aviation Gin, e dezgustător”, a adăugat Hemsworth despre brand-ul de gin al lui Ryan, pe care l-a vândut recent companiei Diageo pentru 610 miioane de dolari.

„Și Green Lantern, ce ai spus despre el? Că nu e cel mai bun film din lume. Chiar dacă ție îți place, nu e”, a continuat Chris.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Disputa lor nu este însă una reală, ci pentru a susține o cauză caritabilă, alături de alți actori precum Chris Pratt, Anthony Mackie sau Karen Gillan. Agbo Superhero Fantasy Football Charity League ajută mai multe organizații din întreaga lume, printre care Australian Childhood Foundation, Unicef Canada și SickKids pentru a realiza cât mai multe programe caritabile.

Citește și:
De ce fanii lui Taylor Swift cred că artista s-a căsătorit în secret

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people