Detaliul neobișnuit pe care probabil nu l-ai observat până acum la mâinile lui Kate Middleton

Mâinile lui Kate Middleton ascund un detaliu pe care probabil nici tu nu l-ai observat până acum.

Detaliul neobișnuit pe care probabil nu l-ai observat până acum la mâinile lui Kate Middleton

Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai fotografiate personalități regale, însă abia acum a fost observat un detaliu despre mâinile acesteia. În timpul unei vizite la școala Pegasus din Oxford, Kate Middleton a fost fotografiată ținându-și clutch-ul. Ai spune că nu este nimic neobișnuit, însă dacă privești cu atenție imaginile, vei observa că aceasta are trei degete de mărime egală.

De ce este acest lucru neobișnuit? Ei bine, cu siguranță ai observat că degetul mijlociu este de regulă mai mare decât indexul sau inelarul. Nu și în cazul Ducesei de Cambridge.

În plus, se pare că există și legături între mărimea degetelor și posibile afecțiuni medicale. Potrivit unor cercetări făcute de Institutul de Cercetări pentru Cancer, bărbații care au degetul arătător mai mare decât inelarul au un risc mai mare să sufere de cancer de prostată. Totodată, un arătător mai mare poate indica riscul mai mare al apariției unor boli cardiovasculare și cancer la sân în cazul femeilor.

Kate Middleton a purtat o ținută elegantă pentru această vizită. Ea a ales un palton crem și o pereche de pantofi maro. Ducesa s-a întâlnit cu elevii acestei școli în cadrul unui program de caritate, iar această vizită va fi printre ultimele pe care Kate le va face înainte să devină mamă pentru a treia oară.


Potrivit mai multor surse, Ducesa de Cambridge ar urma să devină mamă în jurul datei de 23 aprilie.

A post shared by Media Jungle (@mediajungleng) on

Citește și:
Ce spun experții în limbajul trupului despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people