Detaliul neașteptat dezvăluit de Kim Kardashian de ziua lui Kanye West

De ziua lui Kanye West, Kim Kardashian le-a dezvăluit fanilor cum își alintă soțul. Declarația a venit după ce zvonuri despre despărțirea celor doi au umplut presa.

Detaliul neașteptat dezvăluit de Kim Kardashian de ziua lui Kanye West

De ziua lui Kanye West (cântărețul și designerul a împlinit recent vârsta de 43 de ani), Kim Kardashian, soția lui, a decis să îl sărbătorească și cu o postare pe propriul cont de Instagram.

Postarea de pe 8 iunie, de ziua lui Kanye West, îi înfățișează pe cei doi în două imagini adorabile, dar care nu par recente, sărutându-se, îmbrățișându-se și părând foarte fericiți. Kim și Kanye sunt căsătoriți de șase ani.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„La mulți ani, Regele meu”, a scris Kim Kardashian în postarea de ziua lui Kanye West, postare care a fost întâmpinată cu entuziasm de fani, care s-au grăbit să complimenteze cuplul. Urările de ziua lui Kanye West au curs în secțiunea de comentarii, iar mulți dintre fani au fost încântați de dragostea afișată de cei doi în imagini. „Power couple”, a scris un fan. „Cuplul meu preferat din întreaga lume”, a completat un altul.

Mesajul lui Kim Kardashian vine după ce zvonurile despre o iminentă despărțire a celor doi au început să circule în presa de peste ocean. Totul a început atunci când aceștia, ar fi spus surse apropiate, au început să nu se mai înțeleagă pe parcursul perioadei de izolare impusă de epidemia de coronavirus. O sursă declara pentru Hollywood Life că cei doi „au fost în dezacord mai mult ca de obicei” pe parcursul lunii mai.

„Au încercat să aibă ceva spațiu, dar e foarte dificil”, a explicat sursa. „Carantina a fost foarte dificilă, cu atât de mult timp petrecut în izolare, cu toți copiii.” Kim Kardashian și Kanye West au patru copii: North, în vârstă de 6 ani, Saint, de 4, Chicago, de 2, și Psalm, de un an.

Așa încât mesajul lui Kim Kardashian de ziua lui Kanye West pare mai degrabă un mesaj trimis lumii întregi, că totul este în regulă în cuplu, de fapt. Cei doi sunt ocupați zilele acestea cu sprijinirea mișcării Black Lives Matter, care a organizat în ultimele săptămâni proteste uriașe, după ce încă un afro-american pașnic și neînarmat, George Floyd, a fost omorât de Poliție.

Citește și:
Cara Delevingne este pansexuală și declară cu mândrie acest lucru

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people