Kim Kardashian, din nou în mijlocul unei controverse din cauza declarațiilor despre mama ei

Cu ocazia Zilei Internaționale a mamei, Kim Kardashian a împărtășit cu fanii săi o serie de poze vechi cu mama sa, Kris Jenner, iar reacția faniilor nu a fost tocmai una pozitivă.

Kim Kardashian, din nou în mijlocul unei controverse din cauza declarațiilor despre mama ei

Pentru a celebra Ziua Internațională a Mamei, Kim Kardashian a postat pe Instagram o imagine cu Kris în costum de baie și un video în care Kim răsfoiește un album cu poze de la nunta mamei sale cu Robert Kardashian. În acest video, Kim prezintă albumul și explică cum a pregătit această surpriză pentru mama sa. Alături de postare, Kim a scris și un mesaj în care descrie cadoul sentimental pe care aceasta l-a pus la punct pentru mama sa, cu ajutorul fotografului Alfred Garcia.

„Aceasta este o postare pentru mama mea cu ocazia zilei mamelor! Cea mai bună mamă din întreaga lume! Abia așteptam să îi fac acest cadou”, a scris aceasta. „Am cumpărat camera foto pe care fotograful Alfred Garcia a folosit-o în ziua nunții ei din 1978 și toate pozele și am pregătit un album pentru ea. Ea nu a primit niciodată aceste fotografii, așa că faptul că le vede acum a adus multe lacrimi de fericire pe fața ei! La Mulți Ani de ziua mamei, mamă, te iubesc cel mai mult!”

Apoi Kim a continuat prin a face referire și la prima poză, cea în care Kris este în costum de baie. „Iar prima imagine pe care am postat-o cu tine în bikini, făcută după ce l-ai născut pe Rob este MAJOR GOALS!!! Mereu în tot cea ce faci”, a povestit aceasta.

La scurt timp după postare, fanii au început să reacționeze, iar comentarile nu au fost tocmai pozitive, mulți dintre ei criticând starul reality pentru că pune din nou accent pe „un aspect fizic ideal”.

„Ce mesaj adânc și semnificativ ți-a transmis. Rămâi slabă. Asta este tot”, a scris unul dintre fani. „Spune ce iubești cel mai mult la mama ta. Este cumva felul în care are grijă de tine? Felul în care te înțelege? Iubirea ei fără limite pentru tine? Nu, este faptul că a slăbit și s-a bronzat după ce a avut 4 copii!! GOALS”, a continuat ironic altul.

Kim Kardashian se află deseori în centrul atenției pe social media și de multe ori nu în modul pe care și l-ar dori. Aceasta a avut parte de foarte multe critici din partea fanilor pentru diverse mesaje și lucruri pe care le-a încurajat iar aceasta nu este prima oară când vedeta susține subiectul legat de pierderea în greutate.

Citește și:
Photoshop Fail! Kim Kardashian, din nou acuzată că și-a modificat… greșit.. pozele

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video