Detaliile despre actuala relație dintre Justin Timberlake și Jessica Biel sunt din ce în ce mai ciudate

După ce Justin Timberlake a fost surprins ținându-se de mânâ cu o altă femeie. toată lumea a așteptat cu nerăbdare reacția soției acestuia, actrița Jessica Biel.

Detaliile despre actuala relație dintre Justin Timberlake și Jessica Biel sunt din ce în ce mai ciudate

Ca să facem o recapitulare, totul a început la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când Justin Timberlake a fost fotografiat fără verighetă și ținându-se de mână cu o tânără actriță. Justin Timberlake a fost fotografiat stând la balconul unui bar din New Orleans, alături de colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha Wainwright. Cu toate că nu ar părea un lucru chiar atât de rău faptul că au fost văzuți împreună, cei doi s-au ținut de mână, iar acest lucru a creat extrem de multe controverse. „La un moment dat, ea și-a pus mâna pe genunchiul lui. Apoi el i-a luat mâna și au început să se țină de mână”, a declarat o persoană care a văzut această scenă.

La o săptămână de la apariția pozelor, Justin Timberlake a făcut o postare specială pe contul său de Instagram, explicând ce anume s-a întâmplat între el și Alisha Wainwright. „Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc”, a declarat Justin Timberlake.

Justin a dat vina pe consumul de alcool, regretând totodată comportamentul pe care l-a avut cu Alisha. „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată. Sunt incredibil de mândru să lucrez pentru o producție precum este Palmer. Voi continua acest film și sunt entuziasmat să îl vadă oamenii”, a adăugat actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Un prieten apropiat celor doi a dezvăluit atunci care este relația dintre Justin și Jessica după această controversă. „Ei ignoră ceea ce se spune și încearcă să râdă de acest incident, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, este clar că ceva nepotrivit a avut loc și este ceva pe care orice soție l-ar considera inconfortabil. El băuse prea mult și s-a lăsat dus de val.”

De asemenea, un reprezentant al actriței a ținut să lămurească lucrurile imediat după ce imaginile au apărut în presă și a spus că nu s-a întâmplat nimic între ei. „Nu este nimic adevărat în ceea ce privește aceste speculații. Ei lucrează la un proiect împreună. Alături de ei mai erau și alți actori, dar și întreaga echipă de producție.”

Însă, potrivit Us Weekly, lucrurile nu sunt atât de roz pe cât lasă cei doi să se vadă în public. Conform surselor citate de Us Weekly, Jessica l-a obligat pe Justin să scrie mesajul postat pe Instagram, cel prin care își cere scuze față de ea. „Jessica l-a încurajat pe Justin să posteze declarația pe Instagram deoarece s-a simțit umilită de acțiunile lui și a vrut ca el să își asume responsabilitatea și să fie conștient de urmările acțiunilor lui”.

Cu toate acestea, sursa a precizat că cei doi formează în continuare un cuplu unit, lucru confirmat și de un alt prieten apropiat al lor, citat de revista People, care a declarat că cei doi fac tot posibilul să depășească dificilul moment. „Bineînțeles, Justin a băut prea mult de data aia, dar Jessica este sigură că el nu a înșelat-o. Cel mai important lucru pentru ea este familia și să fie cea mai bună mamă pentru Silas. Niciodată nu va lăsa ca familia ei să se destrame din cauza la așa ceva”.

Citește și:
Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă în urma scandalului în care este implicat tatăl ei, Prințul Andrew

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people