Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă în urma scandalului în care este implicat tatăl ei, Prințul Andrew

Se pare că petrecerea organizată pentru logodna Prințesei Beatrice a fost anulată din cauza scandalului în care este implicat de câteva luni tatăl acesteia, Prințul Andrew.

Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă în urma scandalului în care este implicat tatăl ei, Prințul Andrew

Prințesa Beatrice a anulat petrecerea care ar fi trebuit să aibă loc la Chiltern Firehouse în Londra, pe 18 decembrie, aceasta temându-se că paparazzi l-ar putea urmări pe tatăl ei, Prințul Andrew.

Se pare că Prințesa Beatrice și logodnicul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi, au decis ca în locul acestei petreceri să organizeze o petrecere mai mică, în apartamentul unui prieten.

Beatrice și Edoardo s-au logodit toamna aceasta și se vor căsători anul viitor, însă nu au anunțat până acum mai multe detalii.

Prințul Andrew, tatăl Prințesei Beatrice, este implicat într-un scandal din cauza legăturii pe care o avea cu Jeffrey Epstein, acesta fiind acuzat că a făcut sex cu minore.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a a decis să renunțe la atribuțiile sale în urma controverselor apărute după interviul acordat BBC despre legăturile sale cu Epstein. „A devenit clar pentru mine în ultimele zile că circumstanțele legate de asocierea mea cu Jeffrey Epstein au devenit o problemă majoră pentru munca familiei mele și pentru munca din numeroase organizații de caritate pe care sunt mândru că le sprijin”, a declarat luna trecută Prințul Andrew.

Acesta a declarat că mama sa, Regina Elisabeta a II-a, și-a dat acordul ca acesta să renunțe la atribuțiile public în viitorul apropiat.

„Voi continua să regret asocierea mea cu Jeffrey Epstein. Sinuciderea sa a lăsat numeroase întrebări fără răspuns, mai ales pentru victimele sale și îi înțeleg pe toți cei care au fost afectați și doresc o formă de încheiere. Pot doar să sper că, în timp, aceștia vor putea să își refacă viețile. Desigur, doresc să ajut autoritățile în investigația lor, dacă este necesar”, a adăugat acesta.

Expertul Katie Nicholl a vorbit cu ET despre declarațiile Prințului Andrew, aceasta explicând că decizia de a renunța la atribuțiile publice îi aparține în totalitate acestuia. „Sursele mele de la Palatul Buckingham insistă că a fost decizia ducelui și declarația sa reflectă acest lucru. El spune că a fost decizia lui să renunțe, iar regina a fost de acord… Citind printre rânduri, imi dau seama că Andrew a înțeles că trebuie să plece. A fost foarte clar pentru el în acea întâlnire cu Regina că nu are altă alternativă decât să renunțe.”

„Cred că a fost foarte dificil pentru regină, mama lui – Andrew este clar fiul ei preferat – dar ea a recunoscut că faptele sale au adus prejudicii monarhiei”, a continuat Nicholl. „El nu a avut altă opțiune, regina nu a avut o altă opțiune, decât ca Andrew să renunțe la atribuțiile sale.”

Citește și:
Sarah Ferguson vorbește despre presupusa „rivalitate' dintre ea și Prințesa Diana

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people