Detalii inedite despre relația dintre Octavia Geamănu și Marian Ionescu. Ce a dezvăluit prezentatoarea

Octavia Geamănu și Marian Ionescu trăiesc de mai mulți o poveste de dragoste, iar prezentatoarea a vorbit recent despre relația lor.

Detalii inedite despre relația dintre Octavia Geamănu și Marian Ionescu. Ce a dezvăluit prezentatoarea

Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează un cuplu de mai mult timp. Prezentatoarea TV și artistul sunt destul de discreți când vine vorba despre relația lor. 

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios pe 25 ianuarie 2020, la cinci ani de când au făcut cununia civilă. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Andrei, în vârstă de 5 ani, care seamănă foarte mult cu celebrul său tată.

Octavia Geamănu a vorbit într-un interviu pentru OK! Magazine despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de celebrul artist. Prezentatoarea de la Antena 1 a povestit care sunt schimbările care au apărut în viața lor odată cu izbucnirea pandemiei, dezvăluind faptul că a putut petrece mai mult timp cu partenerul ei și cu fiul lor. 

„Singurele aspecte negative au fost cele care ne împiedicau să ne vedem rudele, părinţii şi cele care aveau legătură cu viaţa socială a lui Andrei. În rest, am rezistat destul de bine, psihic, emoţional. Niciodată, adunaţi aceşti 15 ani de când îl cunosc pe Ionescu, nu am petrecut atâta timp împreună. Am supravieţuit. Cel puţin, eu. (râde) (…) E mai rezistent decât credeam. (râde) Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş. Dar unde e dragoste… e. (râde).”

Octavia Geamănu a vorbit și despre fiul ei. În ciuda faptului că are o vârsă fragedă, prezentatoarea TV a mărturisit că Andrei își dorește să calce pe urmele celebrului său tată. 

„Îl ador şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că pot fi cu el tot timpul încât să îl văd cum evoluează zilnic. Simt că e ceva special cu el. Simt cu toată fiinţa. E foarte selectiv când vine vorba de a fi sociabil. De-abia scoţi un salut din partea lui. Dar şi dacă se întâmplă să te placă… E lipit şi nu te scoate din complimente sau declaraţii de dragoste. Spune foarte des „Te iubesc”, însă nu oricui. Cât despre talent… instrumentele muzicale sunt şterse zilnic de praf, dar degeaba. (râde) Mi-a zis totuşi că vrea să fie rock star. Face cursuri de tenis, karate, înot, pictură”, a declarat Octavia Geamănu pentru OK! Magazine. 

Citește și:
Teo Trandafir a mărturisit că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr! „El știe?'

Foto: Facebook Octavia Geamănu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people