Despărțirea lui Miley Cyrus de Kaitlynn Carter i-a luat prin surprindere pe prietenii apropiați

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter nu mai formează un cuplu, iar prietenii apropiați au fost șocanți de decizia lor de a se despărți.

Despărțirea lui Miley Cyrus de Kaitlynn Carter i-a luat prin surprindere pe prietenii apropiați

Relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter a surprins pe toată lumea atunci când cele două au fost văzute sărutându-se pe 10 august, în Italia, iar decizia lor de a se despărți a fost la fel de neașteptată, mai ales pentru prietenii apropiați.

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter s-au despărțit după mai mult de o lună de întâlniri intense și, deși a fost o relație scurtă, prietenii sunt în continuare surprinși de decizia lor, având în vedere cât de bine se potriveau. „Relația dintre Miley și Kaitlynn a fost întotdeauna sinceră și reală. Ele păreau că au o relație serioasă, așadar despărțirea este șocantă pentru ele. Miley și Kaitlynn au fost întotdeauna prietene bune din comunitatea din Malibu și s-au sprijinit și, având în vedere că separările de foștii parteneri au avut loc în aceeași perioadă, ele s-au sprijinit într-un mod diferit. Miley pare că trece prin foarte multe acum încercând să își descopere propriul drum. Familia lui Miley a fost foarte recunoscătoare că artista a avut-o pe Kaitlynn lângă ea”, a declarat o sursă apropiată pentru HollywoodLife.

Miley și Kaitlynn au fost văzute împreună chiar în aceeași zi în care a fost anunțată separarea ei de Liam Hemsworth. De atunci cele două au fost văzute de numeroase ori în public, mergând împreună și la MTV Video Music Awards.

Cu toate acestea, nimeni nu știe exact ce anume a provocat această separare, însă Miley pare că se simte foarte bine în continuare, ea cântând și la iHeart Radio Music Festival pe 21 septembrie.

Citește și:
Liam Hemsworth dorea să-și salveze căsnicia cu Miley Cyrus, deși el a depus actele pentru divorț

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people