Designerul Stella McCartney regreta colaborarea cu Kate Moss

Studentilor de la moda nu le este chiar usor. Prezentarea colectiei de absolvire este extrem de importanta, fiind ocazia perfecta ca studentul sa se faca remarcat in marea de talente.

Designerul Stella McCartney regreta colaborarea cu Kate Moss

Bineinteles, prezentarea de absolvire de la Central Saint Martins in 1995, a Stellei McCartney, nu a fost una tipica, ca atunci cand studentul alege niste modele, iar parintii ei stau mandri si le privesc din primul rand. Asta pentru ca Stella a apelat la doar cateva prietene de-ale sale, cum ar fi Kate Moss, Naomi Campbell si Yasmin LeBon.

O miscare inteligenta, ai crede, nu? Ei bine, designerul in varsta de 45 ani spune ca, pe lista ei de regrete, faptul ca le-a rugat pe prietenele sale sa defileze in prezentarea ei este cap de afis.

Vorbind pentru BBC Radio 4- Desert Island Discs, Stella McCartney se confeseaza, numindu-se naiva', pentru ca introducerea prietenelor sale in show-ul de absolvire a generat o adevarata furtuna mediatica.

Gandindu-se la acea perioada, Stella declara: Privesc inapoi la acel moment si ma simt putin rusinata ca am fost atat de naiva.'

Ele erau prietenele mele si cele cu care ieseam cand eram in facultate', continua Stella. Asa ca atunci cand a venit momentul sa aleg modelele pentru spectacolul meu de absolvire, m-am gandit sa apelez la prietenele mele'.

Citeste si:
Cum se imbraca Melania Trump la o nunta

Text: Teona Tomoiaga
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people