Demi Lovato a publicat un selfie nemachiată, iar fanii i-au lăudat gestul

Demi Lovato este printre artistele care mereu a vorbit deschis despre problemele din viața personală, iar de această dată ea ne-a surprins postând un selfie în care este nemachiată.

Demi Lovato a publicat un selfie nemachiată, iar fanii i-au lăudat gestul

Artista a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care este nemachiată, alături de un mesaj care ar trebui să ne inspire pe noi toți. „Nu am mai făcut #NoMakeupMonday de ani de zile, dar mi-am dat seama de asta după ce am postat nenumărate poze în care sunt extrem de machiată. Este important să mă arăt și fără machiaj. Așa sunt 85-95% din timp. Sunt mândră de pistruii mei, de bărbia mea și de faptul că mă iubesc și mă accept așa cum sunt”, a spus Demi Lovato.

Artista a primit nenumărate aprecieri, dar și comentarii de la alte vedete, cum ar fi Ashley Graham, Vanessa Hundgens și Kelsea Ballerini. Fanii ei au felicitat-o pentru sinceritatea și autenticitatea de care a dat dovadă.

Demi va fi gazda unui talk show care va putea fi vizionat pe platforma de streaming Quibi, numit Pillow Talk with Demi Lovato. „Întotdeauna m-am considerat o persoană sinceră care vorbește despre problemele cu care se confruntă generația mea”, a declarat Demi Lovato.

Demi Lovato poate fi un exemplu și pentru alte artiste, și nu numai, cărora le este teamă să posteze imagini cu ele nemachiate pe rețelele de socializare deoarece consideră că ar fi judecate pentru felul în care arată. Adevărul este că suntem în 2020 și nu ar mai trebui să ne punem astfel de piedici, ci mai degrabă să ne acceptăm așa cum suntem.

La începutul lunii februarie, artista a făcut declarații emoționante despre o perioadă mai dificilă din viața ei. În anul 2018, Demi Lovato a fost transportată de urgență la spital pentru o supradoză de droguri după ce a fost găsită în casa ei din Hollywood Hills. „Motivul pentru care am vorbit atât de deschis despre povestea mea este că știu că există oameni care au nevoie de ajutor și vreau să le transmit că este ok să ceară ajutor. Sănătatea mintală este ceva de care cu toții avem nevoie să vorbim.”

Citește și:
Demi Lovato își asumă cu mândrie faptul că are celulită

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people