Delia va începe primul turneu național din carieră

Delia va începe primul turneu național din carieră, „Acadelia”, cel mai nou show al artistei, urmând să aibă loc primăvara aceasta în 10 orașe din țară.

Delia va începe primul turneu național din carieră

După succesul pe care l-a avut în București și în Londra cu acest spectacol, Delia se pregătește să aducă o bucurie și locuitorilor altor orașe ale României. Cele trei zile ale show-ului „Acadelia' au fost sold out și nu mai puțin de 12.000 de oameni au fost prezenți la Sala Palatului pentru a vedea un spectacol complex.

Seria de concerte va debuta la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), și va continua cu orașele Craiova (1 martie, Sala Polivalentă), Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzău (9 martie, Sala Sporturilor), Bacău (15 martie, Teatrul de vară) și Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalentă). Biletele pentru toate show-urile vor fi disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

100 de oameni din echipa Deliei, responsabili atât de partea tehnică a concertului, cât și de cea artistică se vor asigura că fanii artistei trăiesc un show de referință, făcut la standarde internaționale. Toate momentele importante de la Sala Palatului se regăsesc și în desfășurătorul turneului național, iar dansatorii, costumele, machiajele spectaculoase, proiecțiile video, aparatele laser, show-ul de lumini, efectele speciale de scenă și momentele de iluzionism sunt detaliile-cheie pe care mizează Delia pentru a le arăta încă o dată fanilor ei că și la noi în țară pot fi organizate spectacole la un nivel atât de înalt. Practic, show-ul de la Sala Palatului va fi transpus în fiecare locație în care va concerta artista, iar fanii ei vor avea astfel șansa unică de a fi parte dintr-un spectacol atât de grandios.

Citește și:
Delia – Du-te-mă: femeile vor sex și nu e nimic în neregulă cu asta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people