Delia Rus a făcut super show în deschiderea concertului LP

Delia Rus a deschis concertul LP de luni, 24 iunie, cu un setlist format doar din piese proprii și reinterpretate, alături de o trupă live.

Delia Rus a făcut super show în deschiderea concertului LP

Delia Rus a deschis concertul LP de luni, 24 iunie, cu un setlist format doar din piese proprii și reinterpretate alături de o trupă live.

Purtând un costum alb semnat Styland, tânăra artistă Delia Rus a urcat pe scenă la ora 20:00, pentru 30 de minute pline de muzică, energie și iubire. Totodată, Delia Rus a profitat de ocazie pentru a face premiera piesei „Printre degete”, ce urmează a fi lansată în luna iulie. Prestația ei nu a trecut neobservată, fiind îndelung aplaudată atât de public, cât și de LP, care a urcat la scurt timp pe scena și i-a mulțumit în repetate rânduri Deliei pentru prezență.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia Rus îmbină o fată inocentă cu un storytelling modern, ce au dat naștere unor piese precum „Dacă pleci', „Inimi Străine', „Ochii la mine' (feat. Tranda) și „Fericire / Chip de chin'. Debutând în 2016 cu „Dacă pleci', lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Succesul lansărilor sale a adus-o în atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitată să deschidă ediția din 2017 cu noul său single – Inimi Străine.

Delia Rus 1

2018 a adus colaborarea cu Tranda și Otrava pe „Ochii la mine', dar și o poveste de dragoste cântată în 3 piese – „Fericire / Chip de Chin”, „Alandala' și „Iartă-mă'.

Delia Rus colaborat din nou cu Tranda pe „Club Nostalgia', piesa inclusă pe cel mai recent album al rapper-ului – Nord (2019). Totodată, artista a „reconstruit' piesa „Salcie la mal' în luna aprilie a acestui an, punând într-o nouă lumină versurile lui Maximilian Mihai.

Acesta nu a fost primul concert LP în România, artista revenind aici pentru un concert ce a avut loc la Arenele Romane. Evenimentul a făcut parte din turneul de promovare a celui de-al cincilea album al artistei, „Heart To Mouth”.

Citește și:
10 dintre cele mai costisitoare seriale din toate timpurile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people