Dedicație emoționantă pentru Simona Halep de la echipa ei

Echipa de tehnicieni care lucrează cu sportiva româncă a făcut o dedicație emoționantă pentru Simona Halep. Ce i-a transmit antrenorul său, Darren Cahill, tenismenei de pe locul 1 mondial?

Dedicație emoționantă pentru Simona Halep de la echipa ei

Românca aflată pe locul 1 mondial în clasamentul WTA a primit un „cadou” simbolic care, cu siguranță, a mișcat-o. Vezi mai jos ce dedicație emoționantă pentru Simona Halep a gândit echipa de tehnicieni din jurul ei.

Deși s-a retras din Turneul Campioanelor de la Singapore, în urma unei hernii de disc diagnosticată recent și care a împiedicat-o să concureze și la Moscova, Simona Halep are parte în continuare de surprize din cele mai plăcute din partea echipei sale. Cel mai recent exemplu în acest sens a venit printr-o postare a antrenorului ei, australianul Darren Cahill, omul care este creditat cu faptul că a adus-o pe Halep pe locul 1 în lume.

O dedicație emoționantă pentru Simona Halep, postarea pe care o citiți mai jos a venit împreună cu un filmuleț care rezumă cele mai frumoase momente ale ultimului an, trăite de sportivă alături de echipa ei. Nu lipsesc de acolo momente simpatice de la antrenamente, ieșiri în oraș, evident, tot alături de antrenor și ceilalți membrii ai echipei, nici ridicările celor mai importante trofee (Simona Halep a câștigat, anul acesta, turneul de Grand Slam de la Roland Garros). Și, ce e mai simpatic pentru noi, nu lipsesc din film nici câteva imagini din pictorialul realizat pentru revista ELLE: Simona Halep a fost pe coperta numărului ELLE România de mai, chiar înainte de marele său triumf de la Roland Garros. Imaginile au fost realizate de fotograful Tibi Clenci, stylingul Simonei a fost asigurat de Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun, iar interviul a fost realizat de Ioana Ulmeanu.

„Felicitări pentru că ți-ai asigurat locul 1 până la sfârșitul anului, Simona Halep! Și asta doar cu 15 turnee jucate. O performanță incredibilă, o jucătoare și, cel mai important, o persoană incredibilă! Acest clip este o dedicație din partea întregii echipe. Îți mulțumim pentru ne-ai strâns alături de tine' – este textul cu care a însoțit Darren Cahill videoclipul.

Dincolo de această dedicație emoționantă pentru Simona Halep de la propria echipă, ea se poate bucura acum și de faptul că va termina anul pe locul 1, cum l-a început, dar și de prezența într-un top al loviturilor, realizat de publicația americană New York Times, cu ajutorul a 20 de specialiști, antrenori, jucători, foști jucători și analiști. Conform acestui top, Simona Halep are cea mai bună lovitură de rever cu două mâini, cel mai bun retur, cel mai bun passing shot, cea mai bună deplasare și cea mai bună rezistență pe teren.

Citește și:
ELLE EXCLUSIV: Simona Halep – Nu regret nici o secundă, dacă ar fi să mă nasc din nou aș alege același drum!'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people