Declarațiile lui Amber Heard descriu personalitatea abuzivă a lui Johnny Depp

Recent, au fost dezvăluite noi detalii despre mariajul tumultuos și violent al lui Johnny Depp și Amber Heard, după ce câteva depoziții au fost făcute publice.

Declarațiile lui Amber Heard descriu personalitatea abuzivă a lui Johnny Depp

Potrivit documentelor obținute de The Hollywood Reporter, Amber Heard susținea că ea și Johnny Depp aveau o poreclă pentru alter ego-ul lui violent. „Johnny și cu mine ne referim la cealaltă personalitate a sa, acea parte a lui care este prezentă atunci când mă bate – îl numim monstrul, l-am numit așa ani la rând. Eram terifiată de monstru.”

Mai mult decât atât, Amber a continuat prin a spune că în data de 21 mai 2016, în timp ce se aflau la casa lor din Los Angeles, Depp a aruncat către ea un telefon, nimerind-o direct în față. Apoi, a început să spargă obiecte din sticlă, inclusiv o lampă și suporturi de lumânări. 

Raquel Pennington, prietena actriței din Aquaman, a declarat că a ajuns la casa celor doi soți după ce a primit un mesaj de la Amber în care îi spunea că Depp a lovit-o în față cu telefonul și că distruge obiecte prin casă. Mai mult decât atât, echipa de securitate ar fi intrat în casă după ce a auzit mai multe țipete, convingându-l pe actor să părăsească locuința.

Într-o depoziție din 18 iulie 2016, după ce au sunat la poliție în acea seară, agenta Melissa Saenz a susținut că nu a recunoscut-o pe faimoasa actriță, Amber refuzând să-și spună numele. De asemenea, agenta de poliție a adăugat că la sosirea lor, Amber plângea, dar nu au observat urme de vânătăi sau răni pe corpul ei. Iar sticlele sparte de Johnny Depp în casă erau inexistente.

Agentul de poliție Tyler Hadden, care a ajuns alături de Melissa Saenz la apartamentul din Los Angeles în acea seară, a scris o declarație similară. Cu toate acestea, prietena lui Amber, Raquel Pennington, este convinsă că polițiștii au văzut starea apartamentului, inclusiv sticla spartă pe podea, oferindu-se să-l aresteze pe Depp în acel moment dacă Amber ar fi completat un raport, însă atât Saenz, cât și Hadden au negat să fi spus acest lucru.

Johnny Depp a respins vehement acuzațiile de abuz asupra soției sale în mai multe interviuri, completând o depoziție ulterioară în care o descria pe Amber drept „agresivă și violentă.”

Citește și:
De ce Will Smith și Jada Pinkett Smith nu sărbătoresc niciodată aniversarea căsătoriei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people